پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 10:07 PM
تاریخ: 1358/02/06
بسم الله الرحمن الرحیم
از شما و رئیستان که پیام برای من فرستاده است تشکر می کنم. در اسلام که ما هم دنبال آن هستیم قضیه نژاد و نژاد پرستی مطرح نیست. اسلام به رنگ و به صورت نگاه نمی کند، میزان را تقوا قرار داده است. اینکه شما از آمریکا و سایر دولی که جنایتکارند و ستمکار، شکایت می کنید، این اختصاص به شما ندارد، این آمریکا و دیگر باند او در هرجا که هستند، همین طور با اقشار ملت ها رفتار می کنند. ملت ما بیش از50سال است که به واسطه انگلستان و آمریکا و تحت فشار آن رژیم منحوس بود. اینقدر جنایت بوسیله حکومت این پدر و پسر در ایران شد که قابل ذکر نیست. مملکت ما در زمان این پدر و پسر بکلی خراب شدند و آن چیزی که آباد شد قبرستان های ما بود. قبرستان های ما رااینها به واسطه کشتار پر جمعیت کردند و بلاد ما را تهی. خزائن ما را به اغیار دادند و به اجنبی، و همه چیز ما را پیوسته آمریکا و غیر آمریکا کردند تا آنکه به خواست خدای تبارک و تعالی ملت ما بیدار شد و با اتکاء به خدای تبارک و تعالی و اتحاد کلمه با نداشتن هیچ ساز و برگی قیام کرد، نهضت کرد و همه این اقشار ظلمانی را کنار زد. من امید وارم که این رمزی که در ایران رمز پیروزی شد، برای همه اقشار مستضعفین الگو باشد، آن رمز وحدت کلمه و اتکاء به اسلام بود. در ملتی اگر اتکاء به معنویات پیدا شد بر مشکلات خودشان غلبه می کنند. ما شاهد همان بدبختی ها و ظلم هایی که شما شاهد بودید، شاهد بودیم، بلکه شاید بیشترش را. لکن ما امروز این سد بزرگ را شکستیم و امید است که تا آخر نهضت ما پیروز شود و احکام مترقی اسلام را ما بتوانیم اجرا کنیم. من از خداوند تعالی پیروزی مستضعفین را بر مستکبرین مسئلت می کنم و سلام مرا به آن قشری که مظلوم هستند و بر ضد ظالم قیام کردند برسانید و آنها را آگاه کنید که با وحدت کلمه توانند پیروز شوند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.