0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:07 PM

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان احزاب آزادیبخش اسلام

تاریخ: 1358/02/15

از خدا می خواهم ما را موفق کند تا بتوانیم اسلام را آن طور که هست پیاده کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم
من قبل از هر چیز از شما جمعیت محترم که در خدمت اسلام هستید و برای ملاقات من آمده اید تشکر می کنم و از خداوند توفیق شما و همه مسلمین را برای تحقق آمال اسلام خواهانم و از خدا می خواهم که ما موفق بشویم به آنچه که قرآن و نبی اکرم و ائمه مسلمین خواسته اند، عمل کنیم. ما مشکلاتی که داریم، یک مشکلاتی است مربوط به ایران و یک مشکلاتی است مربوط به همه مسلمین و یک مشکلاتی راجع به حکومت هائی که بر مسلمین حکومت می کنند. مشکلات ایران راجع به موانعی است که برای بسط اسلام و نجات امت اسلامی بود. ما به خواست خدا و همت مؤمنین سد را شکستیم و موانع را برداشتیم. البته الان مشکلات دیگری داریم زیرا آنها که رفتند همه تشکیلات آنها غیر اسلامی و طاغوتی بوده و ما احتیاج داریم که با زحمت زیاد این تشکیلات را به تشکیلات اسلامی برگردانیم. از خدا می خواهم که ما را موفق کند تا بتوانیم اسلام را آنطور که هست پیاده کنیم، بزرگتر از این مشکلاتی است که برای ملت های مسلم و حکومت هاست. ملت های مسلم که در بلاد مختلف منتشر هستند، در طول تاریخ تبلیغاتی شده تا بین آنها جدائی بیندازند، جدائی بین مسلمین که در حدود یک میلیارد در اطراف عالم منتشر هستند. تبلیغاتی شده تا نگذارند وحدت کلمه ایجاد شود. این تبلیغات باعث شد که برادران را از هم جدا کردند و ملت های مختلف ساختند و چیزهائی که در صدر اسلام مطرح نبود، مطرح می کنند تا جدا شوند و ضعیف شوند. بدتر از این، مشکل حکومت هاست. در زمان عثمانی که مسلمین حکومت نسبتاً قوی داشتند و قدرتی بود که گاهی با ژاپن و با شوروی مبارزه می کرد و غلبه می کرد، مع الاسف به واسطه همین که اجانب از این وحدت می ترسیدند، وقتی در جنگ اول جهانی غلبه کردند، حکومت عثمانی را تکه تکه کردند و هر کس را بر جائی گماردند و کوشیدند این حکومت ها با هم دشمن شوند زیرا می دانستند که مسلمین با این خزائن و این جمعیت اگر متحد شوند برای آمریکا و برای غرب حظی نیست و شاید مسلمین آنها را تهدید می کردند، از این جهت حکومت ها را با هم بد کردند و اینها مأمورین آنها بودند.

صحیفه نور جلد 6 صفحه 115

عکس العمل پلید شیاطین در مواجهه با جنبه عینی وحدت مسلمین

امروز خطر بزرگتری است. سابق از وحدت مسلمین می ترسیدند ولی مسأله ای علمی بود و نه عینی. امروز که ایران به اعتماد خدا نهضت کرد، اینها یافتند و احساس کردند، در عین دیدند که ملتی با نداشتن اسلحه و با قدرت اسلام وایمان و وحدت کلمه غلبه کردند بر شیاطین که دارای همه چیز بودند، دارای اسلحه های مدرن بودند و پشتیبانشان دولت های بزرگ مثل آمریکا و انگلستان، کردند، نتوانستند شاه را نگه دارند. اینها وحدت کلمه را احساس کردند. پیشتر علمی بود و الان وجدانی و لمس. از این رو الان قوای خودشان را بیشتر بسیج کردند تا اختلاف در ایران ایجاد کنند. در کردستان، در بلوچستان، در بین خوزستان به بهانه هائی می خواهند اختلاف بیاندازند و همین معنی باعث این است که اینها کوشش کنند بین برادران اسلامی وحدت کلمه حاصل نشود به اینکه حکومت ها را وادار کنند که به مبارزه هم بروند و طرفداران خود را به کشورهای اسلامی بگمارند. مشکل بزرگ، حکومتهای ماست که نمی گذارند وحدت حاصل شود و آنها می خواهند منافع خودشان را تأمین کنند.

پیروزی مسلمانان در گرو وحدت اسلامی و اجتماع زیر پرچم لا اله الا الله است

از این جهت که شما می خواهید اطاعت امر خدا را بکنید، نهی از منکر کنید، بزرگترین منکر غلبه اجانب بر ماست، این منکر را باید نهی کنید. حکومت ها را نهی کنید از مخالفتی که با هم دارند و با ملت دارند و با دشمنان اسلام که خدا فرموده مراوده نکنیم محبت می کنند. الان منکری بالاتر از این نیست که مصالح مسلمین را به خطرانداخته است.
این وظیفه همه شماست که می خواهید برای خدا کار کنید. همه ما باید این دشمنی را نهی کنیم و وحدت اسلامی را شعارمان کنیم با وحدت و بودن زیر پرچم لا اله الا الله پیروز می شویم. تا مسلمین رمزی را که در ایران اتفاق افتاد پیدا نکنند، پیروز نمی شوند. آنها متحد شدند و همه یک صدر اسلام را خواستند و جمهوری اسلام را خواستند و وقتی همه با هم متحد شدند خداوند پیروزشان کرد. اگر مسلمین این رمز را پیدا کنند، این ملت عظیم اگر با هم مجتمع شوند، قدرتی هستند مافوق قدرت ها، زیرا علاوه بر مخازن طبیعی قدرت معنوی دارند که عبارت است ازایمان به خدا و رسول که اگر مجتمع شوند قدرتی فوق آنها نمی شوند.

نصیحت به کشورهای عربی در سرکوبی اسرائیل غاصب، این ماده فساد

لکن مع الاسف نصایح کمتر اثر می کند. من قریب بیست سال است که به کشورهای عربی توصیه می کنم که با هم مجتمع شوید و این ماده فساد را طرد کنید. اگر اسرائیل قدرت پیدا کند اکتفا به بیت المقدس نمی کند، لکن مع الاسف نصیحت در آنها اثر نمی کند. من از خدا می خواهم که مسلمین را بیدار کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها