0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:04 PM

بیانات امام خمینی در جمع پرستاران لشکر 92 زرهی و کارکنان راه آهن دولتی

تاریخ: 1358/01/25

کوتاه کردن دست اجانب فقط نیمی از پیروزی است

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر شما جوان های غیرتمند و غیور. سلام بر جوانان ایران که به واسطه زحمت های خود و مجاهدات خود نهضت را به دروازه پیروزی رساندند. ما از شما کارمندان راه آهن و از شما نمایندگان لشکر اهواز تشکر می کنیم و برای شما دعای خیر.
ما تا اینجا که رسیده ایم مقداری از راه را رفته ایم. شما خیال نکنید که ما باز پیروز شده ایم، ما نصف راه را رفته ایم دست اجانب را کوتاه کردیم، آن خائنان اصلی را از اینجا بیرون راندیم با همت شما جوان ها، لکن خیلی از راه مانده است و ما باید این راه را تا آخر برسانیم.
ما الان رژیممان جمهوری اسلامی است و باید به آن چیزهایی که در جمهوری اسلامی است پایدار و وفادار باشیم. در جمهوری اسلامی همه آزادی ها، همه استقلال ها، در آنجا تامین است. اسلام ضامن سعادت بشر است در دنیا و آخرت.

تلاش اخلالگران برای شکست نهضت

شما هشیار باشید که بسیاری از این اشخاصی که بین مردم افتادند و تبلیغات سوء می کنند، می خواهند این نهضت ما را به شکست برسانند. شما دوستان، شما برادران من آگاه و بیدار باشید و نگذارید اخلالگران بین شما رخنه کنند. اینها بنا دارند که باز مسائل را به سال های قبل برگردانند، اینها عمال اجانب هستند اینها به نظر من می آید که عمال آمریکا هستند و می خواهند که همان مسائل را، همان چپاولگری را، همان سلب آزادی و سلب استقلال را دوباره به ایران برگردانند. اگر شما دوستان و همه اقشار ملت بیدار نباشند، من خوف آن دارم که خدای نخواسته به شکست برگردیم.

وحدت کلمه را حفظ کنید

ما از شما آرزوی این داریم که وحدت کلمه تان را حفظ کنید. به همه ایران این مطلب را من اعلام می کنم که موظفند که حفظ وحدت کلمه بکنند، اختلاف بینشان نباشد. در این وقتی که ما به آستانه آزادی رسیدیم، به آستانه پیروزی رسیدیم نگذارند که فتنه گرها بین آنها ایجاد اختلاف کنند و

صحیفه نور جلد 6 صفحه 15

باز مسائل سابق عود کند ما همه موظفیم به اسلام وفادار باشیم، اسلام را ترویج کنیم. همه باید سرباز اسلام باشیم.
من توحید کلمه شما را از خداوند تعالی خواستار و سلامت و سعادت همه شما را و همه دوستان ایرانی خود را از خداوند تعالی مسئلت می کنم. امید است که همه شما در سعادت و سلامت، هم در دنیا و هم در آخرت، باشید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها