0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:04 PM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از نمایندگان کارکنان بانک صادرات ایران

تاریخ: 1358/01/23

طرح جدائی میان اقشار از دسیسه های استعمارگران

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما آقایان که تشریف آوردید و از نزدیک با هم مواجه شدیم تشکر می کنم. ما باید سابقا هم روابط با هم داشته باشیم، ملت باید اقشارش با هم مربوط باشند. این جدائی که در این طول زمان بین اقشار ملت بود، این یک امری بود که استعمارگران این امر را درست کرده اند یعنی عمال آنها در اینجا و خود آنها با تبلیغات بین اقشار ملت جدائی انداختند. باید ما همه با هم همانطوری که تا اینجا با هم پیروز شده ایم و همه یک مطلب می خواستیم و آن اسلام و جمهوری اسلامی، از این به بعد هم باید همه با هم تا آخر نقطه ای که جریان احکام اسلام در کشور باشد همه با هم باشیم، جدائی نداشته باشیم.

تحقق واقعی اسلام در گرو تحول در کلیه شؤونات مملکتی

باید این مملکت که طاغوت در آن سال های طولانی زندگی کرده است و مردم را متحول کرده بود به یک مردم غیر صحیح، باید با زحمت همه متحول بشوند به یک انسان های اسلامی الهی که در اسلام، انسان اسلامی خیانت نخواهد کرد، به شرق و غرب توجه نخواهد کرد. باید این بانک هائی که در ایران هست متحول بشوند از صورت طاغوتی که رباگیری و رباخواری است به صورت اسلامی، انشاءالله.
من از اینکه شما بنای بر این مطلب گذاشتید که متحول کنید صورت طاغوتی را به صورت اسلامی و بانک اسلامی در سراسر کشور تأسیس کنید متشکرم، لکن منتظرم که ببینم عمل چیست. آیا در عمل هم همین طور است؟ باز اموری که سابق انجام می گرفت انجام می گیرد یا خیر؟ تحول در محتوا هست، ما با اسم خیلی کار نداریم، با محتوا کار داریم، محتوا باید اسلامی بشود. شما دیدید که در این مدت در تبلیغات این بود که عدالت اجتماعی، اسلام، قرآن، این حرف ها بود لکن محتوا نداشت، واقعیت نداشت. حالا هم همین طور است. اگر چنانچه محتوا اسلامی باشد، واقعیت پیدا بکند آن مطلبی که آقایان آمده اند و می فرمایند، آن وقت مطلب صحیح است و تحول اسلامی پیدا شده است و اما اگر فقط لفظ باشد که سابقا این لفظها بود، آن وقت وضع دیگر پیش خواهد آمد.
من از شما آقایان متشکرم و امیدوارم که همه با هم به سعادت برسید و همه با هم ایران را اصلاح

صحیفه نور جلد 6 صفحه 7

کنید، متحول کنید و هر کس در هر مقامی که هست از دولت پشتیبانی کند و با ملت همراه باشد تا اینکه انشاءالله تمام مقاصد اسلامی که به سعادت همه شماها و به سعادت بشر است انشاءالله پیاده بشود.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها