0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:52 PM

بیانات امام خمینی در میان گروهی از پرسنل در دبستان علوی

تاریخ: 1357/11/17

جدیت طاغوت برای انهدام مملکت و غارت اموال ملت

شما تا حالا در خدمت طاغوت بودید. متأسفانه این جمعیتی که باید به ایران خدمت بکنند و یک ایران صحیح برای ما بسازند در خدمت کسی بودند که جدیت برای انهدام این مملکت داشت. ما پنجاه سال بود مبتلا بودیم به حکومت رضاخان و محمد رضاخان که در این 50 سالی که او بود خیانت خیلی زیادتر شده از آن پنجاه سال اول و این 28 سال و 38 سال دوم که زمان ایشان بود خیانت زیادتر شد تا آنوقت. این شخص برای ما هیچی نگذاشت، اینها فرار کردند، اموال این ملت را برداشتند و رفتند. به من نوشته بودند، حالا یادم نیست جائی که مجله بود یا در یک جائی که این را برای من فرستادند که یک ویلائی یک خواهر ایشان (کدام خواهر است آن را هم نمی دانم) خریده اند به فلانقدر و این فلانقدر هم یادم نیست. اینکه یادم هست این است 6 میلیون دلار خرج گلکاری، می فهمید؟ تصور می توانید بکنید؟ ما می توانیم بفهمیم یعنی چه؟ 6 میلیون دلار، 37 میلیون تومان خرج گلکاری این ویلای خانم شده. از مال کی؟ پدر ایشان که آمد کودتا کرد چه چیز داشت سیصد عباسی از مال این ملت بود و از مال ماها بود دیگر. این ملت را اینها فقیر کردند و برداشتند. این مال خودش این مال عائله خودش که در چیز بود که 3 بیلیون دلار بود نمی دانم یاتومان، 3بیلیون و چند صد دلار آنها که اتباعشان بودند آن سر لشکرها و آن ارتشبدها و آن کذا و کذا آنها هم برداشتند و رفتند. شماهائی که خدمت کردید به مملکت شماها محروم، آنهائی که آن بالا بودند و خیانت می کردند به این مملکت، آن بالائی ها خوردند و برداشتند و رفتند.
حالا، از حالا به بعد شما در خدمت ملت باشید، ملت خودتان را خدمت بکنید. این آب و خاک مال شماست، اینجا مال خودتان باید باشد، دست این اجانب باید کوتاه بشود، چقدر آمریکا باید از این مملکت ببرد و بخورد یا انگلستان یا سایر جاها؟ ما باید یک وقت هم زنده بشویم، بیدار بشویم، ملتفت بشویم، آزادی را بگیریم. حق را باید گرفت با سرنیزه، با مسلسل باید حق را گرفت از اینها، خودشان که نمی دهند، بایستید در مقابل اینها، شما دیدید که این ملت، همین پا برهنه ها ایستادند در مقابل توپ، تانک نمی دانم مسلسل، ایستادند و پیش بردند کارشان را. این ابرقدرت ها همه پشتیبان شاه بودند و این مردم پابرهنه با مشت ایستادند در مقابل تانک، خون دادند و عقب زدند آنها را که دیگر نتوانست این بماند خودش اینجا، آنها هم که رفتند.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 42

وظیفه اقشار ملت اتحاد برای اصلاح امور و بازسازی خرابی هاست

شما از این به بعد یک قدری توجه داشته باشید، رفقایتان را متوجه کنید، همقطارانتان را متوجه کنید، بگوئید آقا، ما خیر شما را می خواهیم، ما فریاد می کنیم که باید ارتش ما مستقل باشد یعنی نوکر نباشد، این خیر شماست، یا اینکه خیر ما؟ باید ارتشمان تحت نظر آمریکا باشد و بدتر از او اسرائیل؟ باید اینها اصلاح بشوند. اینها را-باید همه تان دست به دست هم بدهید و این کارها را اصلاح بکنید، درست بکنید. مملکت را باید بسازید از سر. اینها خراب کردند و رفتند و حالا باید بسازیم. اینها یک کاری که کردند قبرستانهای ما را خوب آباد کردند، جوان های ما را، همه را زیر خاک کردند و رفتند. ما حالا باید بنشینیم و بسازیم و همه دست به هم بدهیم، آنهائی که در ارتشند و پاکدامنند ارتش را بسازند، آنهائی که بیرونند در اداراتند و پاکانند ادارات را درست کنند، مردم بازار را درست کنند، زراعت را درست کنند. اینها به کلی کشاورزی ما را از بین بردند. شما می دانید که ایران یک جائی بود که صادر می کرد، حالا برای همه چیز دستش به دنبال یا آمریکاست یا جای دیگر.
انشاالله خدا همه تان را حفظ کند، موفق باشید، مؤید باشید. انشاالله.

سوالات ارتشیان و پاسخ های امام به آنان

یکی از حضار: (می بخشید، البته من می دانم که خسته هستید، می خواهیم مزاحمتان نشویم اما راجع به ارتش مطالبی داریم: می خواستم به عرضتان برسانم که اینکه شما فرمودید در خدمت طاغوت بودید، اگر خداوند قبولمان کند با وجود اینکه بنده به سهم خودم 25 سال توی ارتش بودم، لباس خدمت طاغوتی تنم بود، اگر مورد قبول خداوند باشد خیانت نکردم) .
پاسخ امام: (درخدمت) معنایش این است که در جائی بودید که طاغوت سر و کار داشت والا البته من می دانم که در جمع ارتش ما مردم محترم هستند، مردم متعهد هستند، مردم صحیح هستند، پاکدامن هستند، ما دلمان به همین ارتش خوش هست که پاکدامن ها زیادند و انشاالله اصلاح می شود مملکت ما به واسطه همین ها. اینکه گفتم همه در طاغوت - در چیز - بودید یعنی در یک جائی بودید که طاغوت با شما سر و کار داشت، نه اینکه شما هم خدمتگزار بودید. انشاالله موفق باشید.
ادامه سخنان فرد مزبور در تکمیل گفته هایش: و گاهگاهی عملاً همین بوده و گاهگاهی دستورات اینها را ناچار بودیم اجرا کنیم.
پاسخ امام: انشاالله موفق باشید.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 44

سخن دیگر این برادر ارتشی خطاب به امام: یک موضوع دیگر اجازه می دهید به عرضتان برسانم اینکه الان خیلی انتظار تشریف فرمائی شما را به قم دارند و منتظر هستند که شما تشریف ببرید آنجا و معتقدند که راحت می شوند، که آقا می روند قم و دیگر از این دردسرها راحت می شوند.
پاسخ امام: نه. بگوئید که تا شما را راحت نکنم، نمی روم.
یکی دیگر از برادران ارتشی: قم را می توانند خیلی زود محاصره اش کنند و خیلی خوب ارتباط را قطع کنند.
پاسخ امام: نخیر شما خاطر جمع باشید. من اهل تهران و اهل کرمان، من اهل ایرانم، من در ایران هستم و با همه ایرانی ها ارزانی ها رفیقم.
یکی از ارتشیان: خداوند توفیقتان بدهد و طول عمر به شما بدهد که بتوانید ما و این ملت را از شر این خونخوارها نجات بدهید.
پاسخ امام: محتاجیم به کمک همه، همه کمک کنید. انشاالله موفق باشید، سلامت باشید، خدا حفظتان کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها