0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:52 PM

بیانات امام خمینی در جمع کادر اداری و اعضای کمیته برگزاری استقبال از امام خمینی

تاریخ: 1357/11/14

در این مرحله حساس و پرفتنه لحظه ای غفلت جایز نیست

بسم الله الرحمن الرحیم
من نمی دانم چطور از عهده این مراتب این، زحمات برآیم. من خدمتی که مورد پسند باشد نکردم و من از خدا می خواهم که توفیق بدهد که همه ما خدمت بکنیم به این کشور، خدمت بکنیم به احکام اسلام.
امروز روزی است که این مرحله ای که ما طی کردیم، به مرحله حساسی رسیده است بطوری که برای همه ما تکلیف الهی ایجاد شده است، همه ما مکلف هستیم که در این مرحله ای که بین موت و حیات هست که از اول تا آخر استقلال است، ما باید در آن موقع هیچ غفلت نکنیم، غفلت یک آن برای ما گران تمام می شود، الان وقتی است که حیله ها براه افتاده است و از هر راهی می خواهند ما را بازی بدهند، ملت ایران را بازی بدهند.
امروز دوباره از سر، راجع به اینکه ما می خواهیم آزادی بدهیم و ما می خواهیم، نمی دانم چه بکنیم، مهلت به ما بدهید، از این حرفهائی که همیشه شاه می گفت و خدعه می کرد و ما به آن گوش نکردیم، حالا نوکر شاه دارد این حرفها را می زند. اینها می خواهند همان قدرت را برگردانند، اینها نوکرها آمریکا هستند، اینها هستند که باز منافع آمریکا را به اسم ملیت، به اسم اسلام، به اسم قومیت، به اسم ملت، به اسم نمی دانم خدمتگزاری، می خواهند منافع آمریکا را حفظ بکنند، می خواهند منابع شما را به اجانب بدهند، می خواهند شما را تحت اسارت قرار بدهند.
الان وقتی است که غفلت در آن مصادف با انتحار و خودکشی است، غفلت نباید کرد، باید این نهضت را ادامه داد، باید خیابانها را پر از جمعیت کرد، باید همه مردم آگاهانه بریزند توی خیابانها و این بنیان فاسد را از بین بردارند، چیزی دیگر از آن نمانده است جز یک حشاشه ای، چیز مختصری، این هم باید با همت شما مردم مسلمان با همت ملت ایران باید این هم از میان برداشته بشود تا ما برسیم به یک حکومت اسلامی، به یک حکومت عدل، به یک حکومتی که منافع شما را، نه حکومت می تواند بخورد، نه می تواند به غیر بدهد، ما یک همچو حکومتی می خواهیم، یک حکومت ملی و اسلامی، یک جمهوری که متکی بر رأی خود مردم باشد، مردم آزادانه رأی بدهند، نه مثل این 50 سال که هیچ کس در هیچ چیز آزاد نبود، نه مثل این سی و چند سال که ما به اسارتها کشیده شدیم، به زحمتها کشیده شدیم،

صحیفه نور جلد 5 صفحه 26

منافع ما، چیزهای که ما داشتیم، مخازن ما را بردند، خوردند، الان هم در بانکهای خارجی اینهایی که مال مخازن ما هستند موجود است به اسم محمدرضاخان، به اسم عائله او، به اسم مثلاً آنهائی که وابسته به او هستند. همه چیز ما را آنها برده اند، یک ملتی را فقیر کردند و از اینجا رفتند و فرار کردند.

من خدمتگزار ملت هستم

ما از همه شما جوانها تشکر می کنیم که در این موقع همه با قدرت، همه با اراده، همه با خواستهای الهی بپا خاستید و کارهای خودتان را زمین گذاشتید و این کار بزرگی که به عهده همه ماست دنبال کردید و رمز پیروزی شما وحدت کلمه و اینکه همه تان یک مطلب را می خواهید. الان همه ملت ها، ملت ایران در هر شهری، در هر دهی، در هر قصبه ای همین مطلب را می خواهد. نبود شاه که نیست انشاءالله، نبود رژیم که نیست انشاءالله، (انشاءالله) نبود دولت غاصب که نیست انشاءالله، (انشاءالله) ایجاد حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی که خواهد بود انشاءالله. (انشاءالله) .
من از همه شما آقایان تشکر می کنم که در این موردها زحمت کشیدید، لکن زحمتی بوده است که برای خالق خودتان کشیدید، زحمتی بوده است که برای خدمتگزار خودتان کشیدید، من خدمتگزار شما هستم، من می خواهم که شما عزیز باشید، من خدمتگزار ملت هستم، من می خواهم ملت اسلام سربلند باشد، مستقل باشد، نه مثل حالا که ما باید همه چیزمان از جای دیگر باشد و همه مسائل سیاسی مان را دیگران نقشه اش را بکشند، همه مسائل اجتماعیمان را دیگران نقشه اش را بکشند، فرهنگ ما را دیگران برنامه بدهند، ارتش ما را، مستشار دیگران اداره بکنند. من می خواهم که همه شما مستقل باشید و این ته مانده ای که از استعمار مانده است و حالا به اظهار ملیت و اینها دارد کسب بیت المال را می کند، این را هم بزنید ردش بکنید و انشاءالله حکومت اسلامی نزدیک است. (انشاءالله)
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها