پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 9:48 PM
تاریخ: 1357/11/05
بسم الله الرحمن الرحیم
من از ایرانیانی که با من همراهی کرده اند متشکرم. من می خواستم که فردا را در میان ملت باشم و هر رنجی که آنها می برند من هم با آنها باشم لکن دولت خائن از این امر مانع شده و همه فرودگاه های ایران را بست. من پس از باز شدن فرودگاه ها بلافاصله به ایران خواهم رفت و به او خواهم فهماند که شما غاصب هستید و خائن به ملت ما و ملت ما دیگر تحمل شما نوکرهای خارجی را نخواهد کرد. باری اینها باید بدانند که وقت آنکه قلدری بکنند گذشت. من ملت ایران را به ادامه نهضت دعوت می کنم و دعوت می کنم تا این قلدرها را سر جای خودشان بنشانند لکن آرامش را از دست ندهند. من از همه ملت ایران تشکر می کنم و در اولین فرصت پیش مردمم به ایران خواهم رفت تا با آنها یا کشته شوم و یا حقوق ملت را بگیرم که به ملت برگردانم. خداوند همه شما را توفیق بدهد.
ملت ایران باید بداند که این شخص که متکفل حکومت شده است، به ایل خودش خیانت می کند. آن ایلی که پشتوانه ایران بودند و رضاشاه آنها را از پای در آورد. این شخص به ایل خودش، به ملت خودش خیانت می کند. باید ایل بختیاری بداند که این اشخاصی را که به آنها خیانت می کنند از جلو راه ملت بردارند. باید ارتش بداند که اینها خیانتکارند و به آنها کمک نکنند. باید همه ایران بدانند که توطئه ای در کار است. از این توطئه باید جلوگیری شود. این آخرین قدمی است که این خائنین بر می دارند و ما انشاء الله این قدم را هم می شکنیم و پیش شما می آئیم و آنها را به جای خودشان خواهیم نشاند.
سؤال: چه وقت تصور می کنید که خواهید توانست به ایران بروید؟
جواب: هر وقت که منع برداشته شود و فرودگاه ها باز شود من به ایران خواهم رفت و اگر بنا باشد خون من بریزد، در پیش رفقای خودم و همراه جوان های ایران بریزد. ما از این هیچ باکی نداریم و سرافرازی اسلام و ایران را می خواهیم.
سؤال: آیا توصیه می کنید که مردم با برداشتن سلاح فرودگاه را برای بازگشت شما باز کنند؟
جواب: عجالتاً بنا ندارم که امر به برداشتن سلاح بکنم. هر وقت صلاح دیدم این امر را می کنم و به آنها می فهمانم که چه باید بکنند.
سؤال: ممکن است به یک فرودگاه کشور نزدیک به ایران بروید و از آنجا عازم ایران شوید؟
جواب: باید مطالعه شود.
سؤال: با توجه به اینکه بازگشت شما ممکن است باعث خونریزی های بیشتر شود، آیا باز هم اصرار به بازگشت خواهید داشت؟
جواب: من باید پیش برادرهایم باشم.
سؤال: آیا این آغاز یک جهاد جدید است.
جواب: ممکن است.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.