0

امیرالمومنین

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

نامه امّ الفضل (ره)
شنبه 18 دی 1389  10:20 PM

ام الفضل دختر حارث نیز نامه اى به امیرالمؤ منین على علیه السلام بدین مضمون نوشت : طلحه و زیر و عایشه از مكه خارج شدند و قصد عزیمت به بصره را دارند. مردم را به جنگ و دشمنى با تو ترغیب تشویق مى كنند، خداى تعالى یار تو است و به زودى بر آنان پیروز و غالب مى شوى .
امیرالمؤ منین على علیه السلام چون از مسافرت طلحه و زبیر و عایشه به بصره آگاه شد، محمد بن ابى بكر برادر عایشه را به حضور طلبید و گفت :
آیا شنیده اى كه خواهر تو عایشه چه اندیشه و چه خیالى در سر دارد؟ اول اینكه از خانه خویش كه خداى سبحان او را امر به به استقرار در آن كرده خارج شده .
دوم اینكه طلحه و زبیر را به مخالفت با من تحریض كرد، و جمعیتى را نیز مهیا كرده تا به جانب بصره براى جنگ و منازعه حركت كنند.
محمد بن ابى بكر گفت : خداى تعالى یار و یاور تو و پیروزى از آن توست . مسلمانان در خدمت و ركاب تو هستند و جاى نگرانى نیست به فضل الهى بر همه آنان پیروز مى شویم .
على علیه السلام با آواز بلند اصحاب و یاران خود را فرا خواند، همگى در مسجد جمع شدند، حضرت به آنان فرمود:
ان الله بعث كتابا ناطقا لا یهلك عنه الا هالك و ان المبتدعات المشتبهات هن المهلكات المرویات الا من حفظ الله ...
((اى مردم ! خداى تعالى به وسیله پیامبرش كتابى ناطق فرستاد، حق و باطل را بیان كرد، هر كسى به نبال شبه و بدعت باشد هلاك شود و هر كسى دستورات قرآن و فرمان یزدان را اطاعت كند نجات یابد .و اى یاران ! طلحه و زیر راه شقاق و اختلاف را انتخاب كرده ، مردم را به مخالفت و منازعت من مى خوانند.
آماده جنگ با این فرقه ناكث و پیمان شكن باشید تا اینكه فساد را از ریشه بركنید و مجال فتنه انگیزى ندهید. (16)مردم در مقابل سخنان امیرالمؤ منین على علیه السلام پاسخ مثبت دادند و دعوت او را اجابت كردند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها