پاسخ به:تعقیبات نماز
شنبه 18 دی 1389 9:20 PM
|
تعقیبات نماز عشا |
□ |
|
|
در تعقیب نماز عشا آیات و اذكار زیر وارد شده است: |
||
|
اَللّهُمَّ رَبَّ السَّمواتِ السَّبْعِ وَ ما اَظَلَّتْ، وَ رَبَّ الاَْرَضینَ السَّبْعِ وَ ما |
||
|
خدایا اى پروردگار هفت آسمان و آنچه بر آن سایه افكنده و پروردگار هفت زمین و آنچه كه بر |
||
|
اَقَلَّتْ، وَرَبَّ الشَّیاطینِ وَ ما اَضَلَّتْ، وَ رَبَّ الرِّیاحِ وَ ما ذَرَتْ، اَللّهُمَّ رَبَّ |
||
|
پشت خود حمل نموده و پروردگار شیاطین و هركه را گمراه كرده اند و پروردگار بادها و هرچه را پراكنده كنند اى خدا پروردگار |
||
|
كُلِّ شَىْء، وَ اِلهَ كُلِّ شَىْء، وَ مَلیكَ كُلِّ شَىْء، اَنْتَ اللّهُ الْمُقْتَدِرُ عَلى كُلِّ |
||
|
هر چیز و معبود هر چیز و مالك هرچیز تویى خداى تواناى بر |
||
|
شَىْء، اَنْتَ اللهُ الاَْوَّلُ فَلا شَىْءَ قَبْلَكَ، وَاَنْتَ الاْخِرُ فَلا شَىْءَ بَعْدَكَ، |
||
|
هر چیز تویى خداى نخست كه چیزى پیش از تو نبود و تویى خداى پایان كه چیزى پس ازتو نخواهد بود |
||
|
وَاَنْتَ الظّاهِرُ فَلا شَىْءَ فَوْقَكَ، وَ اَنْتَ الْباطِنُ فَلا شَىْءَ دُونَكَ، رَبَّ |
||
|
و تویى آشكار كه نیست چیزى فوق تو و تویى درون كه نیست چیزى بعد از تو اى پروردگار |
||
|
جَبْرَئیلَ وَ میكائیلَ وَ اِسْرافیلَ، وَ الِهَ اِبْراهیمَ ]وَاِسْمعیلَ[(2)، وَ اِسْحقَ |
||
|
جبرئیل و میكائیل و اسرافیل و خداى ابراهیم و اسماعیل و اسحاق |
||
|
وَیَعْقُوبَ ]وَالأَسْباطِ[(3)، اَسْئَلُكَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّد وَ آلِهِ، وَ اَنْ |
||
|
و یعقوب و اسباط از تو خواهم كه درود فرستى بر محمّد وآل محمّد و مرا |
||
|
تَوَلاّنى بِرَحْمَتِكَ، وَلا تُسَلِّطَ عَلَىَّ اَحَداً مِنْ خَلْقِكَ مِمِّنْ لا طاقَةَ لى بِهِ، |
||
|
به رحمت خویش سرپرستى كنى و مسلط مگردانى بر من هیچ كس از خلقت را از آن كسانى كه من طاقت مقابله شان ندارم |
||
|
اَللّهُمَّ اِلَیْكَ فَحَبِّبْنى، وَ فِى النّاسِ فَعَزِّزْنى، وَ مِنْ شَرِّ الشَّیاطینِ الْجِنِّ |
||
|
خدایا من به تو دوستى ورزم پس دوستم دار و در میان مردم عزیزم گردان و از شر شیاطین جن |
||
|
وَالاِْنْسِ فَسَلِّمْنى، یا رَبَّ الْعالَمینَ، وَ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِهِ. |
||
|
و انس محفوظم بدار اى پروردگار جهانیان و درود فرست بر محمّد و آلش |
||
|
سپس آنچه دوست دارى از خدا طلب كن.(4) |
||
1. مصباح المتهجّد، صفحه 109. |
||