معرفت_سیاسی
سه شنبه 3 اسفند 1395 1:25 PM
💠 حضرت آیت الله خوشوقت:
🔶 در ایام غیر انتخابات خیلیها در این فکر نیستند؛ امّا وقتی سر و صدای انتخابات بلند میشود ویروس آن به مغز بعضیها میآید؛ به فکر میافتند که ما هم برای ریاست راه بیفتیم؛ لذا پول و پَله و غیره لازم است. کجا باید برویم؟ چه باید بکنیم؟ چقدر کاغذ بخریم تا عکس و پوستر چاپ کنیم؟ چقدر موتور سوار اجاره کنیم؟ چند خانه اجاره کنیم؟ چقدر شام و ناهار بدهیم؟ این ویروس که بیاید، انسان به این فکرها میافتد و بعد هم که بار اوّل رأی نمیآورد، بدهکاری بالا میآورد و مشکلات پیش میآید.
🔷 وقتی این فکر آمد، پرورشش نده و اعتنا نکن و بگذار برود. اگر قبولش کنی، گرفتاری دارد و هلاکت پیش میآید و باید حق و ناحق کنی و دروغ و دغل بزنی. آن وقت مشکلات پیش میآید؛ مثلاً من میخواهم بروم در انتخابات شرکت کنم که رئیس جمهور شوم، در حالی که نه میتوانم و نه بلدم؛ پس من شرائطش را ندارم. اگر شروع کنی خانه و مِلکَت را بفروشی و پول خرج کنی که رئیس جمهور شوی، در این راه گرفتار کارهایی میشوی که نباید رئیس جمهور شوی، در این راه گرفتار کارهایی میشوی که نباید بشوی. بنابراین هر کسی نباید دنبال هر کاری برود. باید ببیند برای چه کاری آماده است و توان چه کاری را دارد، همان را تعقیب کند؛ و الّا همه دلشان میخواهد رئیس جمهور شوند. امّا کار رئیس جمهور را هر کسی نمیتواند انجام دهد. بیخوابی شب دارد؛ باید به زحمت بیفتی؛ استراحت ندارد؛ خیلی کارها دارد که تو خبر نداری. خیال میکنی که هر وقت جایی میرود، فقط دنبال او میریزند؟ شما از آشپزی فقط آش خوردنش را بلدی، در حالی که گرفتاری زیاد دارد؛ لذا گفتهاند اگر دنبالش بروی، باید خیلی چیزهایی را که نباید لگد کنی، لگد کنی.
🔶 حبّ ریاست بد است؛ خوب نیست. اگر انسان واجد شرایط باشد، باید بیایند دست انسان را بگیرند، بکشند، ببرند که تو باید بیایی. همانطور که آمدند به حضرت امیر گفتند: «باید بیایی.» این خوب است؛ امّا اینکه من دوست داشته باشم و دنبالش بروم، خطرناک است.
🏴 دوم اسفند؛ سالگرد رحلت ملکوتی عالم ربانی بصیر، حضرت آیت الله خوشوقت رضوان الله تعالی علیه
✅ کانال خبری رجانیوز ↙️