0

معرفت_سیاسی

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

معرفت_سیاسی
پنج شنبه 28 بهمن 1395  10:43 AM

#معرفت_سیاسی

💠 رهبر معظم انقلاب:

🔶 امام که فرمودند «حکومت اسلامی»، «حکومت ظاهراً اسلامی» که نمیخواستند درست کنند؛ می خواستند حکومت اسلامی، به معنای دقیق و جامع حاکم باشد. نه مثل جمهوری اسلامی فلان جا! قبل از انقلاب، کشوری از کشورهای آفریقا - که نمیخواهم اسم بیاورم - نامش جمهوری اسلامی بود؛ جمهوری اسلامی فلان جا! ما آن وقت ها، به شوخی میگفتیم: «جمهوری اسلامی آمریکاییِ فلان جا!» واقعاً یک قید «آمریکایی» هم دنبالش بود. ما که نمیخواهیم جمهوری اسلامی الکیِ دروغی درست کنیم.

🔷 آن که مهم است «جمهوری اسلامی» نیست؛ بلکه آنی که مهم است «اسلامی» است. «جمهوری» برای خاطر این است که ما را به «اسلامی» می رساند. این جزو صریح های حرف امام است. یک وقت با ایشان راجع به مسائل ولایت فقیه و گستره اقتداری که فقیه دارد، صحبت می کردم؛ ایشان گفتند: «ولی فقیه میتواند اصل جمهوری را هم عوض کند.» بنده که این معنا را قبول داشتم، گفتم: «کاملاً هم درست است؛ چون جمهوری را خود ولی فقیه آورده، خودش هم می تواند آن را به شکل دیگری عوض کند.» البته این حرف بدان معنا نیست که روزی جمهوری اسلامی، ممکن است تبدیل به غیر جمهوری اسلامی شود؛ نه. جمهوری رنگ ثابت حکومتِ اسلامی است. اتکا به مردم - که معنای حقیقی جمهوری هم همین است - رنگ ثابتی است که اصلاً تفکیک ناپذیر است. لااقل زمان ما، تفکیک ناپذیر است. اگر روزی در گذشته ها ممکن بوده است، امروز آن روز نیست.

🔶 می خواهم عرض کنم همه چیز، مقدمه «اسلامی» است؛ حتی «جمهوری». خب، حال ما بیاییم در جایی، از تفکر اسلامی عدول کنیم؛ می شود؟ نه، نمی شود؛ اگر حرکت، حرکت حسینی است، نمی شود.

تشکرات از این پست
sajjadalizadehs siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها