0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
پنج شنبه 3 فروردین 1396  1:22 PM

خدایا منو آوردی اینجا تو این محیط که بفهمم؟؟؟

سلام که نام خداست
خدایا اینجا کجاست خدایا چرا من اینجام؟؟؟حس یک جای متبرک رو دارم خدایا روزبه روز بیشتر دارم تو گناه غرق میشم خدایا از این همه گناه خسته شدم به کی بگم؟؟؟ چقدر بگم خدایا من مهرتو رو میخوام ؟؟؟خدایا لذت های این دنیا گناهاش برای من شیرین نیست خدایا غلط کردم خدایا نفهمیدم خدایا خودتو بده به من خدایا کمکم کن خدایا دستامو بگیر .....................
خدایا اینجا همه بنده هات خوبن!!!من با اینا باشم تو دوستم داری؟؟؟من از همه جا بیام بیرون بیام پیشت بیشتر دوستم داری؟؟خدایا اینجا بعضی ها یک حرفای میزنن من تا حالا بهش فکر نکردم خدایا تا حالا میگفتم دوست ارشد داره من ندارم من عقبم !دوستم ماشین داره من ندارم من عقبم !دوستم ماه ای پنجتا کتاب خونده من سه تا عقبم!کلی حسرت و عقب بودنو یک عمر با خودم راه بردم یکبار نگفتم اون حجابش کامل تره عقبم یکبار نگفتم اون قرآن بیشتر میخونه عقبم یکبار نگفتم اون بیشتر حدیث بلده عقبم.................... خدایا دارم میفهمم خدایا هدایتم کن خدایا دستمو بگیر ولم کنی پرت شدماااااا از من گفتن بود من جنس خودمو میشناسم سرتو برگردونی افتادم تو منجلاب 
خدایـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــآ به حرمت تمام مقدساتت منو دریاب دوستان التــــــــــــــــــــــ ــــماس دعا

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها