پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
جمعه 6 اسفند 1395 8:41 AM
سفره خدا بزرگ است. پیرزنی نابینایی جلوی حضرت موسی را گرفت. گفت دعا کن خدا چشمانم را برگرداند. حضرت موسی گفت باشد. پیرزن گفت دعا کن جمالم را هم برگرداند. حضرت یک توقفی کرد. با خود گفت چشمانش را خدا داد ، دیگر زیبایی و.... وحی آمد که موسی چرا فکر می کنی؟ مگر از تو می خواهد؟
چای روضه هایت روح بیمار را شفا می دهد ... روحم خسته و بیمار فراق کربلاست ... ح س ی ن
عكس شهید... ای شهید: چه ساده اند آنان كه می پندارند عكس تو را به دیوارهای خانه ام آویخته ام؛ حال آنكه من دیوار های خانه ام را به عكس تو آویخته ام...
زنده ای؟؟؟ بدجوری زخمی شده بود... رفتم بالای سرش... نفس نفس می زد... بهش گفتم زنده ای ؟ گفت: هنوز نه! خشکم زد... تازه فهمیدم چقدر دنیامون با هم فرق داره... اون زنده بودن رو توی شهادت می دید و من ...
با تیر خورن، شهید نمی شوند با شمشیر قطعه قطعه شدن هم شهادت نمی آورد باید سرت به سنگ بخورد تا شهید شوی!
عضی ها وقتی می روند آن قدر سبک بارند که آدم بهشان غبطه میخورد.. تو وصیت نامه اش نوشته بود: ( فقط هفت تا نماز غفیله ام قضا شده لطفا برایم بخوانید)...
چه ساختنهایی که مرا سوخت و چه سوختنهایی که مرا ساخت!!!!! خدایا! مرا فهمی عطا کن که از مقصد سوختنم، ساختنی آباد سازم...
در قیامت گردنه ای هست که کسی که حقی از مردم بر گردنش باشد نمی تواند از آن بگذرد، یا باید از حَسَناتش به کسی که حقّ او را پایمال کرده است بدهد یا ...؛ بالاخره تا مردم در آنجا از همدیگر راضی نشوند نمی توانند از آنجا بگذرند. ♥•٠· آیت الله بهجت (ره)
بانـوی سرزمین من! بـه خاطر بسپار صدایت "دلنشین" است قشنگ نیست بر هر دلـﮯ نشستن (1) ... بــرادر دینـﮯ من! فراموش نكن بعضـﮯ كارها "واجب" نیست مثل سلام كردن(2) 1.پس بـہ گونـہ اے هوس انگیز سـخن نگویید ڪـہ بیمار دلان در شما طمع ڪنند، و سخن شایستـہ بگویید. {احزاب/ 33-32} 2.اماҐ صادق(ع) فرمود:«رسول خدا بر زنان سـلاҐ مے ڪرد و آنان نیز پاسخ مے دادند. و امیرالمؤمنین نیز بر زنان سـلاҐ مے ڪرد و سـلاҐ ڪردن بـہ زنان جوان را نمے پسندیدند و مے فرمود: مے ترسم از صداے او خوشم آید ڪـہ در این صورت گناهے ڪـہ نصیبم مے شود، بیش از پاداشے باشد ڪـہ از سـلاҐ ڪرבن نصیبم مے گردد.» {وسائل الشیعـہ ، ج 20،ص234،ح3}
این شـب ها چقدر دلـــــــم می خواد کســی آروم بــهم بگه : " بـمیـری ایشاالله " و من فـریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــاد بـــزنم : " آمـــــــــــیـن " !
به افتخار جوانایی که نه مثل یوز پلنگ بلکه مثل شیر نه ۹۰دقیقه بلکه ۸ سال نه جلوی توپ فوتبال بلکه جلوی توپ تانک نه مقابل یک کشور بلکه مقابل ۲۷کشور دفاع کردند و یه میلیمتر از خاکمون رو به دشمن ندادند تا ایران و ایرانی همیشه قهرمان باشه و پرچمش بالا ♥•٠· شادیه روحشون یه صلوات شهدا شرمنده ایم
و قــآلـَـــ ربـّکـــم ادعــونی أستــحــب لــکـ ــم . . . خــدایــ ـآ ؟ بــآ زبــ ـآن نــه ! بــآ دلـــم ، بــآ ایــن دلـ♥ـــ ِ شکـــسـ ــته امـــ میخـــوانمـ ــت .. اجــ ـآبــت میـــکنـــی ...؟
دل کنــدن از تــو سخت بـود عبــاس . . دستهایـت را رها نکردنـد کوفیـان ♥•٠·
به خودم می گویــــم : اگر توانستی هر شب یک جـــزء نشد ... نیم جـــزء نشد ... یک حـــزب نشد ... دو صــفحه نشد ... یک صفحه قرآن بخوان اگر هم یک شب حال قرآن خواندن نداشتی قـــرآن را بــردار ، باز کن ، چند لحظه نگاه کن ، ببــوس و بعد بـــرو و بخواب ◄ اما بــی قـــرآن نمــان ... ♥•٠·
ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﺍﮔﺮﺭﻭﺯﻩﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﻭﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﺑﮕﯿﺮﻧﺪ ﻫﻤﺘﺎﻧﺸﻮﺩﺑﺎﻋﻄﺶِﺧﺸﮏ ِﺩﻫﺎﻥِﻋﻠﯽﺍﺻﻐﺮ ♥•٠·
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.