0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
جمعه 15 بهمن 1395  7:35 AM

- شهيد عباس ميرزايي تولد به سال 1344:«الهي دل من از بهر تو در کار است و گرنه مرا با دل چه کار است. آخر چراغ مرده چه مقدار است. الهي اگر طاعت بر ندارم، جز تو کسي را ندارم. الهي، دل تمناي تو دارد...... .»
شهيد مرتضي شاه محمدي محل تولد تهران، محل شهادت شلمچه به سال 1365:
«خدايا، بارالها، معبودا، مولاي مهربان، رحيم، کريم، رحمان، غفور و بخشنده من. اي ستار العيوب تو گواه و شاهد باش که من گناهکار و ناتوان دوست دارم دشمن چشمانم را در اوج درد از حدقه در آورد و دستانم را قطع کند و پاهايم را از بدن جدا نمايد و قلبم را آماج رگبارهايش نمايد و سرم را از تن جدا نمايد تا دشمنان ببينند که اگر چه چشم‌ها و دست‌ها و پاها و قلب و سينه و سرم را از من گرفته‌اند اما يک چيز را نتوانسته‌اند از من بگيرند و آن ايمان من است و عشق به الله، معشوقم و عشق به شهادت و امام و اسلام.»
شهيد محمد رضا مصلي نژاد محل تولد استان فارس، سال شهادت 1365:
«خدايا، گروهي مي‌خواهند تو را با استدلال ديگران بشناسند. عده‌اي ترا در کتاب‌ها و مطالب خشک علمي مي‌خوانند. جهتي از آيات تو را مي‌خوانند. اما مولا جان توفيق ده، تا ما تو را از خوشبختيت بجوييم و در يابيم. بفرموده امام حسين (ع) از نواي خدا وصل تو را مي‌جوييم و به وجودت بر خودت استدلال مي‌کنم. پس مرا در پرتو انوار خودت به کوي وصالت برسان.» 
شهيد رسول فره‌حسنلو محل شهادت شلمچه به سال 1367:
«خداوندا، اکنون که در مقابل تو خود را تنها مي‌يابم و نمي‌توانم از احاطه حکومت تو فرار کنم و در مقابل تو خود را ذليل و خوار و کوچک مي‌بينم. يا غياث المستقيثين مرا درياب که اگر رهايم کني، در جوار شيطان خواهم بود. خداوندا بس است ديگر، دنيا برايم قفس شده است و روحم را آزار و شکنجه مي‌دهد.»
شهيد علي اکرامي:
«بار خدايا، طاعت خود را با ما الهام فرما و از نافرماني خويش دورم کن و رسيدن به آنچه را که باعث خوشنودي توست، بر ما آسان‌نما و ما را در ميان بهشتيان خود قرار ده و از دل‌هاي ما پرده بد گماني و حجاب را بردار و از ضمير ما نقش باطل را بزدا.»

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها