0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
جمعه 15 بهمن 1395  7:22 AM

خدایا شکرت که یه دل شکسته بهم دادی که خیلی دوستت داره پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. 

دوستت داره خیلی زیاد هر موقع اسمتو میارم و میرم به فکر اشکم سرازیر میشه چرا وقتی انقد عاشقتم به خاطر اعمالم باید احساس دوری کنم و نامه عملم شرمندم کنه ؟! پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا خودت میدونی عشق و علاقم دروغی نیست میدونم به خاطر اینکه خیلی دوستت دارم خودت دستمو میگیری

خدایا سال قبل وقتی روزای ماه رمضون داشت به سرعت سپری میشد همینجا با دل شکسته باهات حرف زدم و از خودم گلگی کردم اینکه چرا همیشه وقتی ماه رمضون تموم میشه و عمرم سپری میشه حسرت میخورم که اونجور که باید ازش استفاده نکردم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا بنده هر چقدرم خوب باشه باز اون دنیا حسرت میخوره که چرا بیشتر تلاش نکرده تا اخرتشو ابادتر کنه یه بنده گناهکار مثل من اون دنیا موقع قیامت و یوم الحسره چقد حسرت میخوره ؟!! پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا توفیق دادی زنده باشم و دوباره فرصت داشته باشم توی این ماه عزیز بهت نزدیک بشم خدایا خودت کمکم کن بیشترین استفادرو ببرم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها