پای یک زن درمیان بود!
پنج شنبه 20 آبان 1395 11:17 AM
زنی که متهم است همسر، دختر و پسر خردسالش را با ضربات چاقو به قتل رسانده در اولین جلسه بازپرسی به قتل اعضای خانواده اش اعتراف کرد و گفت: قبل از صبحانه روز جمعه نقشه قتل همسرم را اجرا کردم.
به گزارش خبرگزاری مهر فرزانه مادر خانواده که خودش را باچاقو مجروح کرده بود در همان صحنه قتل بازداشت شد و در بازجویی های اولیه اعتراف کرد که به خاطر این که همسرش قصد ازدواج مجدد داشته، او را کشته است او در توضیح قتل فرزندانش هم ادعا کرد، دوست نداشتم فرزندانم زیر دست نامادری بزرگ شوند برای همین همه را کشتم و قصد خودکشی داشتم که نشد.صبح چهارشنبه فرزانه 34 ساله به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و از سوی قاضی مدیر روستا بازپرس شعبه ششم دادسرا مورد بازجویی قرار گرفت.
ساعت 11 صبح بود که فرزانه همراه مامور بدرقه پلیس آگاهی وارد شعبه شد. رنگ صورتش زرد و حالش بد بود. تاب و قرار نداشت، لحظه ای روی صندلی می نشست و لحظه ای روی زمین: «حالم بد است، کاش می مردم و این روز را نمی دیدم، زندگی خوبی داشتم اما وقتی پای دختر جوان به زندگی ام باز شد همه چیز خراب شدو دیگر روز خوش ندیدم. می دانم پشیمانی فایده ای ندارد اما دوست دارم زندگی به عقب برگردد و دوباره زندگی ام را بسازم».
این اولین حرف هایی بود که متهم به زبان آورد آن هم بدون این که کسی از او سوالی پرسیده باشد. فرزانه روی زمین نشسته بود و بی تابی می کرد، به خودش ناسزا می گفت و اشک می ریخت. مامور بدرقه اداره آگاهی تمام حواسش به متهم بود تا بلایی سر خودش نیاورد.
فرزانه با دست های دستبند زده روی صندلی های روبه روی بازپرس نشست و قول داد واقعیت را بگوید: «من فرزانه ام، 34 سال سن دارم و شوهر و دختر و پسرم را با چاقو کشتم و یکی از دخترهایم را هم مجروح کردم. قصد داشتم خودم را هم بکشم اما نشد. الان هم پشیمانم» در ادامه فرزانه به دستور قاضی پرونده برای انجام آزمایش های لازم و بررسی سلامت روحی و روانی اش به پزشکی قانونی معرفی شد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست