0

نکات موفقیت

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:نکات موفقیت
پنج شنبه 16 آذر 1396  9:04 AM

دکتر احمد حلت:
خدامراد گفت:"این جلسه می‌خواهم در مورد یک جور سفر در زمان به نام "سفر از آینده خوب به الآن" صحبت کنم .
با خنده گفتم:متوجه هستید چه می‌گویید؟ مگر ممکن است انسان از آینده به گذشته سفر کند؟
خدامراد گفت:"ماشین زمان از ابتدای خلقت انسان ساخته و در ذهن او قرار داده شده است . اسم دیگر این ماشین " قوه تخیل و تجسم " است . شما با استفاده از قوه خیال خود می‌توانید به راحتی به هر زمانی که دوست دارید سفر کنید . آدم‌ها معمولا از این ظرفیت خود برای تحقق افکار منفی خود استفاده می‌کنند . یعنی می‌گویند برای اینکه این اتفاق ناخوشایند در آینده بیفتد ، باید چه عواملی دست به دست دهند و مرحله به مرحله اتفاق بیفتند تا نتیجه نهایی به آن اتفاق نامطلوب منتهی شود؟ بعد درون مغزشان تمام مسیر منتهی به آن فاجعه ناراحت‌کننده را طراحی و پی‌ریزی می‌کنند . هرچند آدم‌ها دوست ندارند آینده‌شان سیاه و تاریک شود ، اما پیشاپیش چون فقط چنین آینده‌ای را به خوبی تجسم کرده‌اند در نتیجه فقط جاده رسیدن به بدبختی را بلدند و بی‌آنکه بخواهند سر راست و مستقیم به همان سمتی می‌روند که از آن می‌ترسند و البته خوششان هم نمی‌آید .
یکدفعه گفتم:آهاا! فهمیدم . می‌خواهید بگویید برای اینکه سه روز دیگر یک اتفاق خوب و عالی در زندگی‌ام رخ دهد باید در ذهن خود وقوع این اتفاق را در همان سه روز آینده تجسم کنم . یعنی خودم را در آن مکان و زمانی که اتفاق خوب رخ می‌دهد،با همه حواس تجسم کنم .
خدامراد گفت:کاملا درست است .

📚چهل‌دیدار‌خدامراد(اسرار کیمیای درون)

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها