0

نکات موفقیت

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:نکات موفقیت
سه شنبه 30 آبان 1396  3:49 PM

صنعتگر بزرگ اندرو کارنگی زمانی پیشنهاد کرده بود روی سنگ قبرش بنویسند: "در اینجا مردی خوابیده است که توانست انسانهایی تیزهوش تر و مستعدتر از خودش را در اطرافش گرد آورد."
اگرچه در این جمله کمی تواضع و فروتنی بیش از حد وجود دارد، اما واقعیت این است که کارنگی توانست در اطراف خود تیمی از قوی‌ترین و زبده‌ترین مدیران را گرد آورده و با کمک آنها بزرگترین شرکت فولاد امریکا را پایه گذاری کند.
برخی مدیران و رهبران در اطراف خود مردان و  زنانی بله‌قربان گو گرد می‌آورند تا همیشه با شنیدن تعاریف و جملات مثبت آنها احساس خوبی پیدا کنند. (لااقل در کوتاه مدت.) اما این رهبران در درازمدت از تصمیم‌های نادرستی که گرفته‌اند رنج خواهند کشید. 

آنها خواهند دید که حرفهای اولیه و ناپخته آنها توسط اطرافیانشان تایید شده و هیچ گاه توسط ذهنهای چالش‌گر به چالش کشیده نشده است. فروپاشی شرکت انرون نشان داد که حتی جمع تیزهوش‌ترینها در یک اتاق هم می‌تواند تصمیمات احمقانه ای بگیرد که در نهایت به فروپاشی هفتمین شرکت بزرگ آمریکا منجر شد.
اگر بتوانید اطراف خود را نه صرفا با انسانهایی تیزهوش‌تر بلکه انسانهایی که در زمینه‌های مختلف از شما هوشمندتر هستند، پر کنید وسعت دیدی پیدا خواهید کرد که از ضرورتهای یک تصمیم‌گیری صحیح است.

برگرفته از کتاب 53 اصل تصمیم گیری، روبرت گانتر

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها