0

نکات موفقیت

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:نکات موفقیت
شنبه 13 آبان 1396  9:38 AM

دکتر احمد حلت:

💎توجه و تمرکز تو بزرگترین سرمایه وجود توست!
امیروالای خوبم!
می‌خواهم در مورد بزرگترین سرمایه‌ای که در وجود هر انسانی از جمله من  و تو وجود دارد صحبت کنم . این سرمایه نیروی توجه و تمرکز ما روی پدیده‌هاست . ما در واقع با توجه کردن به چیزها به آن‌ها جان می‌بخشیم و زنده‌شان می‌کنیم . اصولا به هرچیزی توجه کنیم،چه یک پدیده درونی مثل فکر و احساس و چه یک موضوع بیرونی در حقیقت با همین توجه کردن به آن جان می‌بخشیم و به این پدیده‌های وابسته اجازه می‌دهیم که در دنیای ما واقعی شوند و به حساب آیند . خوب که تامل کنی می‌فهمی که بسیاری اوقات چیزی عملا وجود ندارد و این ما هستیم که با فکر کردن و متوجه آن‌ها شدن، آن‌ها را واقعی میکنیم .
من خودم در زندگی همیشه سمت توجه و نقطه تمرکزم را روی چیزهایی قرار داده‌ام که خودم هشیارانه انتخاب کرده‌ام . هروقت هم که اراده کرده‌ام بدون هیچ تقلایی نورافکن تمرکزم را روی موضوعی دیگر انداخته‌ام . با این کار فقط به چیزهایی در زندگی‌ام اجازه جان گرفتن داده‌ام که خودم انتخاب‌شان کرده‌ام . توصیه پدرت احمد را آویزه گوش خود ساز و تو هم کنترل کامل جهت توجه و سمت تمرکز خودت را در اختیار بگیر ‌. خواهی دید بسیاری از چیزهایی که بقیه هولناک و عبور نکردنی می‌بینند،برای تو اساسا وجود ندارد .

📚دلنوشته احمد به امیروالا

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها