0

نکات موفقیت

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:نکات موفقیت
پنج شنبه 4 آبان 1396  9:02 AM

دکتر احمد حلت:
با خود فکر کردم در این روزهای پایانی اسفند،با چه تمثیل‌ها و استعاره‌هایی موضوع اهمیت "قانون تصاعد در موفقیت"را توضیح دهم . تجربه به من آموخته بود هرچه بیشتر از تمثیل و داستان در سخنرانی‌ها استفاده کنم، درک مخاطبین از سخنرانی بیشتر می‌شود .
سرانجام صندلی‌ها پر شد و سخنرانی آغاز گردید . در ادامه بحث به حاضرین گفتم که همان‌طوری که انباشته شدن دستاوردهای مثبت روی هم،بدون اینکه به آن‌ها دست بزنیم،به مرور کوهی از انرژی مثبت در اختیارمان می‌گذارد که می‌توانیم با آن سرعت چرخ موفقیت خود را چندهزار برابر کنیم ، به طور برعکس انباشته سازی دستاوردهای منفی و تلنبارسازی خاطرات و تجربیات و احساسات منفی روی هم  باعث می‌شود که یک سیل خانمان برانداز شکل بگیرد که سر راهش همه چیزهای مثبت و منفی را به یکباره محو و نابود سازد .
برای حاضرین گفتم که "قانون تصاعد در موفقیت" یک قانون خنثی است و هم برای شکست و هم موفقیت از نوع عالی‌اش کاربرد دارد . به همین خاطر باید در مورد دستاوردهای منفی سعی کنیم ، فورا آن‌ها را خنثی کنیم و اجازه ندهیم که کینه‌ها و نفرت‌ها و ناسپاسی‌ها و بی‌وفایی‌ها و... روی هم تلنبار شوند و هر روز نسبت به روز قبل بیشتر شوند . 
تصاعد چه در دنیای مثبت باشد چه منفی ،سیلاب به راه می‌اندازد و این ما هستیم که تعیین می‌کنیم آب رودخانه ما را به سمت دریا ببرد یا به عمق دره و داخل زمین سرازیر کند .
📚الماس حلت(از خاطرات احمد حلت)

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها