0

نکات موفقیت

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:نکات موفقیت
یک شنبه 19 شهریور 1396  8:49 AM

"حتی خداوند هم یک روز هفته را تعطیل کرده است"
کسی در حال اره کردن تنه قطور یک درخت بود،ارّه را مرتب عقب و جلو می‌برد ،اما پس از تقریبا یک روز کار ، دید که هنوز نصف درخت را هم ارّه نکرده است . در همین هنگام چشمش به مردی افتاد که بعد از او شروع به کار کرده ولی چیزی نمانده که درخت بیفتد . پرسید:تو چطور کار کردی که داری تمامش می‌کنی در حالی کار را رها میکردی و استراحت می‌کردی . مرد با لبخند گفت: تو دیدی که من هر از گاهی کار را رها می‌کردم ،اما ندیدی هربار که استراحت می‌رفتم،ارّه ام را هم تیز می‌کردم .
نتیجه اینکه روزهای هفته را نامگذاری کنید و روزی را به خانواده اختصاص دهید . دچار این فکر اشتباه نشوید که به علت مشغله‌ی زیاد،فرصتی برای این کار ندارید .
میزان پیشرفت در کارها به میزان وقتی که صرف آنها میکنید،نیست؛ بلکه به مقدار اشتیاق و انرژی هنگام فعالیت بستگی دارد . آن عشق ، شادی و انرژی که در کنار خانواده‌تان بدست می‌آورید، شما را در طول هفته در انجام کارهای روزانه‌تان کمک خواهد کرد .

 

دکتر احمد حلت

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها