0

یادنامه شهدای روحانی

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389  3:48 PM

عنوان : علي رساطلب

علي رساطلب
شهيد علي رساطلب فرزند محمدحسين در چهارم مرداد ماه سال1344 در خانواده‌اي متوسط و مذهبي در تهران متولد شد. دوران تحصيل خود را تا اخذ ديپلم با موفقيت سپري كرد و پس از آن به عنوان مربي پرورشي استخدام آموزش و پرورش درآمد.
پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي و تشكيل بسيج مستضعفين به عضويت بسيج درآمد.وي به دليل علاقه و اشتياق فراوان به علوم حوزوي در مدرسه علميه امام قائم(عج) ثبت‌نام كرد و در كنار آن به شغل شريف معلمي و پاسداري از دستاوردهاي انقلاب در سنگر بسيج به طور جدي به فراگيري و كسب علوم حوزوي پرداخت.
در دوران جنگ تحميلي دو بار همراه كارواني از روحانيون به جبهه‌هاي حق عليه باطل اعزام شد و به نشر و ترويج فرهنگ اسلام ناب محمدي(ص) پرداخت و با رزمندگان سلحشور هم سنگر شد.

شهيد علي رساطلب در فرازي از وصيتنامه خويش آورده است:

«برادران و خواهراني كه اين جملات را پس از شهادت من مي‌خوانيد، اين را بدانيد كه حركت من حركتي با اراده و توام با عشق به معبود بوده است و راضي نيستم كه كسي مرا با الفاظي چون جوان ناكام، حيف شد و... ياد كند چون كه من به زندگي اصلي و واقعي رسيدم. خدا را گواه مي‌گيرم كه در اينجا(جبهه) صدق و صفا را ميان رزمندگان ديدم،اينجا عشق به خدا را يافتم و اينجا چگونه انسان شدن را آموختم.نداشتن دلبستگي به دنيا كه علي(ع) آن را شرط نجات افراد مي‌داند،را ديدم»
آخرالامر شهيد رساطلب بدست مزدوران كافر بعثي، فزت و رب‌الكعبه را سرداد و به فيض عظماي شهادت نايل شد و پيكر پاكش در بهشت‌زهرا(س) آرام گرفت.

روحش شاد و راهش پررهرو باد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها