پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389 3:35 PM
عنوان : يوسف شاكري
|
يوسف شاکري
طلبه شهيد يوسف شاکري فرزند محمد، اول بهمن ماه سال 1342 در ميان خانوادهاي متدين در محيطي پاک و بي آلايش در دماوند متولد شد.
وي دوران تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت سپري کرد و در محيط مدرسه و روستا در بسط و گسترش شعاع نهضت اسلامي نقش به سزايي را ايفاکرد.
شهيد شاکري از اخلاقي خوب و پسنديده، رويي گشاده و ايماني قوي برخوردار و بسيار رئوف و مهربان بود.
در قسمتي از وصيتنامه اين شهيد عزيز ميخوانيم:«قسم به کسيکه جانم در دست اوست، همانا اگر هزار زخم گلولههاي دشمن را بر بدنم احساس کنم، نزد من هزار بار از مردن بهتر است، چرا که از مولا علي(ع) درس گرفته ام و از حسين(ع) آموخته ام که اگر دين اسلام با خون من زنده ميشود پس چه بهتر که من کشته شوم و جانم را فداي دينم کنم.»
وي پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي به عضويت حزب جمهوري اسلامي در آمد و همچنان به فعاليتهاي صادقانه خود ادامه داد.
اين عاشق دلباخته مکتب اهل بيت با گشايش حوزه علميه امام صادق(ع) به دليل علاقه وافرش به فراگيري علوم طلبگي، در سال 1361 وارد حوزه شد و از اولين کساني بود که با شور و اشتياق فراوان به تحصيل در مکتب امام صادق(ع) همت گماشت و در کنار تحصيل براي مبارزه با دشمن زبون اسلام، در جبهههاي حق عليه باطل حضور يافت.
شهيد شاکري در آخرين حضور خويش در جبهههاي نبرد حق عليه باطل در تاريخ دهم اسفند ماه سال 1362 در منطقه عملياتي جزيره مجنون به ديدار يار شتافت و پيکر مطهر اين شهيد در روستاي اهران آرام گرفت.
روحش شاد و ياد و خاطرش گرامي باد |