پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389 3:35 PM
عنوان : مهدي فرقاني فرد
|
مهدي فرقاني فرد
شهيد مهدي فرقاني فرد فرزند محمدعلي در پانزدهم آذرماه سال 1344 در خانوادهاي متدين و مذهبي در شهر تهران چشم به جهان هستي گشود. وي دوران تحصيلات خود را از ابتدايي تا پايان دوره متوسطه با موفقيت سپري کرد و به سبب عشق و علاقه فراوان به فراگيري علوم و معارف اسلامي در مدرسه علميه رضوي قم به تحصيل علوم حوزوي مشغول شد. در دوران شکوفايي انقلاب اسلامي همگام با امت شهيد پرور در تظاهرات و راهپيمائيها شرکت فعال داشت و پس از پيروزي انقلاب در سنگر حوزه و بسيج به فعاليت پرداخت. وي فردي متواضع، خوش اخلاق، قانع و بسيار فکور بود و براي نشر فرهنگ اسلام ناب محمدي(ص) و حفظ دستاوردهاي نظام اسلامي بعنوان مبلغ راهي جبهههاي نور عليه ظلمت شد و در آخرين حضور خود در جبهه جنوب کشور به عنوان تک تير انداز در صف رزمندگان اسلام قرار گرفت. شهيد فرقاني فرد در بيستم ديماه سال 1365 در منطقه شلمچه به علت اصابت تير مستقيم دشمن زبون بعثي به فيض عظماي شهادت نا يل آمد و پيکرمطهرش در بهشت زهرا(س) آرام گرفت.
قسمتي از وصيتنامه شهيد عزيز مهدي فرقاني فرد را باهم ميخوانيم:«اي پدر و اي مادرم، شما نيز شکرانه اين نعمت را به جا آوريد زيرا خداوند فرزندانتان را طلبيد و به شما بشارت اجري عظيم داد در مقابل اين نعمت هر کاري غير از شکر خدا نشانه ضعف ايمان است. مطمئن باشيد که من نمرده ام بلکه طبق وعده خدا شاهدم و مرده که نميتواند شاهد باشد... به کساني که ميگويند جوانان من تمام شدند چرا جنگ را تمام نميکنيد، بگوييد شهيدي گفت: به شما ربطي ندارد که از خون من دفاع کنيد، وارث خون من شما نيستيد.»
روحش شاد و راهش پر رهرو باد |