پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389 3:20 PM
عنوان : مسلم(بهروز) شهرابي
|
مسلم(بهروز) شهرابي
طلبه شهيد مسلم(بهروز) شهرابي فرزند مرادعلي، در اول فروردين ماه سال 1344در تهران و در خانوادهاي مذهبي متولد شد. از همان آغاز کودکي با شنيدن سيره ائمه معصومين(ع) به ايشان عشق ميورزيد و با دين مبين و الهام بخش اسلام آشنا شد. دوران تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت سپري کرد و دوره متوسطه را با تحصيل در هنرستان و رشته راه و ساختمان به پايان رساند. شهيد مسلم شهرابي از جمله کساني بود که چهره اش انسان را به ياد خدا ميانداخت و صورتي مملو از روحانيت، صفا، صداقت و مهرباني داشت و هميشه کلماتي زيبا و دلنشين بر زبانش جاري بود.وي در دوران شکوفايي انقلاب اسلامي در راهپيماييها و تظاهرات عليه رژيم ستمشاهي شرکت فعال و چشمگيري داشت و در سقوط کلانتري نارمک تا پاي جان از خود ايثار و فداکاري نشان داد.
پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي، فعاليت خود را با فروش کتب مذهبي و سودمند سامان بخشيد و به عضويت بسيج در آمد و به عنوان يک بسيجي اسوه زبانزد خاص و عام بود وچون چراغي فروزان در ميان بسيجيان مسجد سجاد ميدرخشيد.با شروع جنگ تحميلي عليرغم اينکه شانزده سال بيشتر نداشت، به صف شيردلان ورزمندگان پيوست و در عمليات کربلاي 1در منطقه مهران با سمت بي سيم چي با دشمنان ميهن اسلامي به نبرد برخاست.
او در دومين حضور خود به عنوان آرپي جي زن به مصاف دشمنان رفت و پس از انجام ماموريت به سبب عشق و علاقه به اهل بيت عصمت و طهارت(ع) مصمم شد تا در مدرسه قائم حوزه علميه چيذر ثبت نام کند.او مشتاقانه به فراگيري علوم و معارف اسلامي پرداخت و پس از چندي، انجام وظيفه در جبهههاي نبرد حق عليه باطل را بر افزودن دانش طلبگي مقدم دانست و براي پاکسازي منطقه کردستان از عناصر گروهکهاي ضد انقلاب ودشمن زبون بعثي راهي جبهه کردستان شد و بار ديگر به نداي هل من ناصر ينصرني بت شکن زمان امام خميني(ره)پاسخ گفت و به عنوان تخريبچي در گردان تخريب محمد رسول الله(ص) حضوري فعال يافت.
در ميان دست نوشتههاي شهيد آمده است:
«بار الها بار ديگر آمده ام به در خانه ات تا خود را امتحان کنم، آمدم دگر بار امتحان پس دهم ؛تا ببينم آنقدر که مرد شعار هستم مرد عمل هستم يا نه؟ انشاءالله که خدا به من توفيق عطا کند تا بتوانم جبران گناهانم را بکنم.»
وي پس از پايان ماموريت به حوزه علميه قم رهسپار شد تا نزد اساتيد گرانقدر حوزه علميه به ادامه تحصيل بپردازد، لکن چون تنها فرزند ذکور خانواده بود و به پايگاه بسيج مسجد سجاد دلبسته بود،براي ادامه تحصيل مجددا راهي تهران شد و در حوزههاي علميه مجتهدي و مهديه به کسب علوم حوزوي پرداخت. در تحصيل مهارت و پشتکار عجيبي از خود نشان داد و تزکيه را مقدم بر تعليم دانسته در اين راه مجاهدت فراوان کرد.
سرانجام شهيد شهرابي در آخرين حضور قهرمانانه اش در منطقه عملياتي فاو در عمليات والفجر 8 در تاريخ بيستم اسفند ماه سال 1364 به فيض عظماي شهادت نايل شد و پيکر مطهرش در گلزار بهشت زهرا(ص)در کنار ديگر شهيدان آرام گرفت.
در فرازي از وصيتنامه اين شهيد عزيز ميخوانيم:«خواسته ام از خانواده وملت شهيد پرور اين است که واقعا نسبت به اين انقلاب که راه اصيل اسلام را ميرود وانشاءالله برود،وفادار باشيد و برايش جان فدا کنيد. نگذاريد اين نداي آزاديبخش و با ايمانش کافران،جنايتکاران وچپاولگران شرق و غرب را از ميان بردارد وتنها با يک کار ميشود اين کار را کرد.آن هم با وحدت کلمه،اتحاد و از خود گذشتگي و راه اصيل را ادامه دادن است، که انشاءالله به اميد خدا پيروز شويد.»
روحش شاد و راهش پر رهرو باد |