پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389 2:26 AM
عنوان : غلام علي(فلاح)كاظمي
|
غلامعلي(فلاح)کاظمي
طلبه شهيد غلامعلي(فلاح)کاظمي فرزند محمد علي، در دوازدهم بهمن ماه سال 1343 در خانوادهاي متوسط، مؤمن و مذهبي در تهران متولد شد. دوران طفوليت را تحت توجهات والدين در مساجد و تکايا سپري کرد و در جلسات مذهبي،قرآن و فرايض ديني را آموخت. دوران تحصيلات ابتدايي را با موفقيت پشت سر گذاشت و در دوره راهنمايي ارتباطش را با روحانيت، کلاسها و جلسات مذهبي بيشتر شد و علاوه بر تحصيل، به طلبگي روي آورد و نزد روحانيون مسجد به فراگيري علوم و معارف ديني پرداخت. در سال دوم راهنمايي به سبب عشق و علاقه فراوان به حوزه علميه راه يافت و رسما تحصيلات حوزوي در تکثير و توزيع اعلاميههاي امام(ره) فعاليت به سزايي داشت و پس از پيروزي انقلاب اسلامي به تشکيل کلاسهاي آموزش قرآن و احکام در مسجد حسين ابن علي(ع)مبادرت ورزيد و به عضويت بسيج در آمد. شهيد کاظمي عليرغم اينکه يکي از اعضاي فعال بسيج ناحيه 12 سپاه منطقه بود و روز و شب خود را براي پاسداري از دستاوردهاي نظام و ارزشي اسلام ناب محمدي(ص) سپري ميکرد، از مجالس روضه کناره نگرفت و آني از توسل به اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام غافل نبود.
با شروع جنگ تحميلي به علت شرکت در جبهههاي نبرد حق عليه باطل از تحصيل علوم حوزوي باز ماند و در زمان جنگ دو بار در جبهههاي نور عليه ظلمت حضور پيدا کرد. سرانجام در عمليات فتح المبين در منطقه رقابيه، مجروح و براي معالجه به يکي از بيمارستانهاي شهر اصفهان اعزام شد. ولي به علت شدت جراحات وارده در تاريخ 21 فروردين ماه سال 1361 به فيض عظماي شهادت نايل آمد و پيکر مطهرش در گلزار شهداي بهشت زهرا(س)آرام گرفت.
در فرازي از وصيتنامه بلند وي آمده است:«من اگر چه اخلاق و تقوي ندارم ولي به شما که اين وصيتنامه را ميخوانيد و يا ميشنويد،ميگويم دنبال اخلاق اسلامي برويد و تقوي پيشه کنيد. به دوستان طلابم ميگويم که کار خود را ادامه دهيد چون اسلام به شما احتياج دارد... من به همه شما وصيت ميکنم که هيچ وقت از امام امت دور نشويد. او براي ما نعمت است. قدر او را بدانيد که ما در زير سايه او زندگي ميکنيم»
راهش باقي و روحش متعالي |