پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389 2:18 AM
عنوان : مجيد اميني
|
مجيد اميني
روحاني شهيد مجيد اميني فرزند رضا، در ششم ارديبهشت سال 1341 در ميان خانوادهاي مذهبي و متدين در تهران متولد شد. دوران تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت سپري کرد و همزمان با تحصيل در مقطع راهنمايي به يادگيري معارف اسلامي پرداخت. وي در جلسات تفسير قرآن و نهج البلاغه و بحث پيرامون معارف اسلامي که در مسجد صاحب الامر برگزار ميشد، حضوري فعال داشت و هميشه در حال مطالعه و تحقيق بود. در دوران دبيرستان و در مدرسه،انجمن اسلامي را تشکيل داد وبا راهنمايي يکي از روحانيون متعهد که از بيرون مدرسه او را کمک فکري ميکرد، کلاس قرائت قرآن برپا نمود که همين امر باعث شد مدتي از مدرسه اخراج شود. پس از اين به عضويت سازمان مجاهدين اسلامي درآمد و مدتي از اين طريق در ترويج انقلاب فعاليت نمود، پس از چندي به ماهيت اصلي آنان پي برد و از سازمان کناره گرفت.سپس جهت کسب علوم ديني و حوزوي راهي حوزه علميه چيذر شد و در اين اثني به فراگيري رشته اقتصاد در مقطع متوسطه نيز مشغول بود.
شهيد اميني در دوران انقلاب با شرکت در تظاهرات پخش و تکثير اعلاميهها و نوارهاي امام خميني(ره) و شعار نويسي نقش مهمي در به ثمر رسانيدن انقلاب اسلامي داشت. وي پس از مدتي جهت ادامه تحصيل در علوم ديني راهي شهرستان قم شد و در حوزه علميه به کسب معارف، ادبيات صرف و نحو و منطق همت گماشت.
از اين شهيد عزيز کتابهايي تحت عنوان مجمل الدين و ولايت فقيه به جا مانده است که پس از تجديد نظر توسط افراد صاحب نظر به چاپ خواهد رسيد.
در قسمتي از وصيتنامه اين شهيد عزيز ميخوانيم:«خدايا، بارالها، بارها و بارها آرزوي شهادت کردم، اگر لايق آن شدم آن را به من تفضل فرما. خدايا اگر اين حقير را به مقام رفيع شهادت رساندي،آرزو دارم بار ديگر در زمان ظهور حضرت مهدي(عج) مرا زنده کني تا در رکاب مولايم در کنار نائبش حضرت امام خميني(ره)، شمشير بزنم تا بار ديگر شربتي از عسل شيرين تر که همانا شهادت در راه توست را بنوشم».
وي پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي جهت حفظ دستاوردهاي نظام اسلامي به عضويت بسيج درآمد بارها در جبهههاي جنگ تحميلي حضور يافت و در عملياتهاي مختلفي مثل فتح خرمشهر، والفجر مقدماتي، والفجر 2 و 3، والفجر4(مرحله سوم) شرکت کرد. او مدت شش ماه نيز در جبهههاي لبنان براي مبارزه با اسرائيل غاصب حضور داشت و سرانجام در آخرين حضور حماسهساز خويش در سيزدهم آبان ماه سال 1362در منطقه عملياتي والفجر4(پنجوين) به ديدار يار شتافت و پيکر مطهرش در گلزار شهداي چيذر آرام گرفت.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد |