0

یادنامه شهدای روحانی

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه شهدای روحانی
سه شنبه 14 دی 1389  2:17 AM

عنوان : محمدعلي شرف الدين

محمدعلي شرف الدين

روحاني شهيد محمدعلي شرف الدين فرزند فتح الله، در اول تير ماه سال 1347 در ميان خانواده‌اي مذهبي و متدين در دماوند متولد شد. وي دوران تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت سپري کرد و به دليل علاقه فراوان به کسب علوم ديني و معارف اسلامي در حوزه علميه امام صادق(ع) شهرستان دماوند ثبت نام کرد و مدت چهار سال نسبت به کسب معارف، ادبيات صرف و نحو و منطق همت گماشت.
زنده ياد شرف الدين از روحي بلند، ايماني قوي و اخلاقي پسنديده برخوردار بود.

در قسمتي از وصيتنامه اين شهيد عزيز چنين مي‌خوانيم:

«خدايا تو را شکر مي‌کنم که عشق به شهادت و مرگ حقيقي را در دلم قرار دادي تا از مرگ و کشته شدن نهراسم و لحظه‌اي در انجام وظايفم سستي نکرده و تا آخرين قطره خونم در راه تو و به خاطر رضاي تو بجنگم و به اين عشق که در دلم نهادي مسرور باشم.
سفارشم به ملت حزب الله اين است که وحدت بين خود را حفظ نمايند و از ولايت فقيه پيروي نمايند،در مجالس عمومي و مساجد شرکت نمايند و از دستورات حضرت امام و روحانيت متعهد سرپيچي نکنند.»
وي پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي براي حفظ دستاوردهاي نظام اسلامي به عضويت سپاه پاسداران دماوند در آمد و چندين بار به عنوان مبلغ مذهبي و رزمنده براي نشر فرهنگ اسلام ناب محمدي(ص) در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل حضور يافت. سرانجام در آخرين حضور حماسه ساز خويش در سيزدهم بهمن ماه سال 1365 در عمليات کربلاي 5(شلمچه) به ديدار يار شتافت و پيکر مطهرش در کنار ساير شهداء آرام گرفت.

روحش شاد و راهش پر رهرو باد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها