0

یادنامه دولتمردان شهید

 
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه دولتمردان شهید
دوشنبه 13 دی 1389  2:23 AM

عنوان : شهيد مير بهزاد شهرياري

نماينده مردم رودباران
شهيد مير بهزاد شهرياري نماينده رودباران در مجلس شوراي اسلامي از توابع بهشهر در سال 1333 چشم به جهان گشود . وي مراحل رشد خويش را در خانواده اي از سلاله پاك روحانيت آغاز كرد . پدر شهيد شهرياري از روحانيون متعهد و مبارزي بود كه مبارزة پي گير خويش را حول محور مسئلة بي حجابي بر عليه رضا خان قلدر آغاز كرد و همين امر موجب مهاجرت وي از شهر به زادگاهش گشت . در زادگاهش مشغول به تحقيق علم و مسائل ديني و شرعي گرديد و در عين حال به كشاورزي نيز ميپرداخت .
شهيد شهرياري در سن 6 سالگي قرآن را نزد پدر آ موخت و پس از آن به تشويق پدر تحصيلات ابتدائي را در رودباران آغاز كرد و تا ديپلم در بوشهر به تحصيل ادامه داد و در دوران تحصيل يكي از شاگردان ممتاز بود . شهيد شهرياري علاوه بر ادامه تحصيل در رشتة ادبي در دبيرستان ، از كسب فيض در حوزة علميه و محضر روحانيون نيز غافل نبود و از همين دوران بود كه مبارزات آشكار و مخفي خويش را بر عليه رژيم منفور پهلوي آغاز كرد . در سال آخر دبيرستان در رشتة ادبي شاگرد اوّل گرديد و به سال 1351 در كنكور سراسري شركت كرده و به اولين انتخاب خود يعني رشتة الهيات و معارف اسلامي در دانشگاه مشهد دست يافت . در مشهد نيز علاوه بر كسب علم و دانش در دانشگاه ، از محضر اساتيد حوزه همچون حجت الاسلا سيد علي خامنه اي بهره ها گرفت . در سال 1355 دوران تحصيل خود را در دانشگاه به اتمام رسانيد و وارد خدمت نظام وظيفه گرديد ، اما در آنجا نيز از افشاگري عليه رژيم و ارشاد نظاميان در پادگان دست برنمي داشت .
با اوج گرفتن نهضت مقدس اسلامي عامل مؤثري در توزيع پيامهاي حضرت امام خميني در پادگانها بود و پس از خواست امام ، مبني بر فرار از پادگانها به قم فرار كرد ، اما با مشورت دوستان به علت تأثير بيشتر به زادگاهش برگشت و اولين راهپيمائي باشكوه را در آنجا سازمان داد و در طول نهضت تا پيروزي انقلاب اسلامي با سخنراني و افشاگري بر عليه رژيم طاغوت مبارزه مي كرد . پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران به استخدام آموزش و پرورش در آمد و فعاليتهاي خود را در دبيرستان بر عليه خطوط ضداسلامي و انحرافي آغاز كرد و از رشد و پيشرفت گروهكهاي متمايل به شرق و غرب ، در آن منطقه جلوگيري و با قاطعيت با آنان برخورد كرد و چهره مزدورانه و مزدورانة آنان را بيش از پيش براي مردم آشكار ساخت .
با مطرح شدن موضوع انتخابات مجلس شوراي اسلامي با تأييد و اصرار روحانيون و مردم منطقه ، نامزد نمايندگي مجلس شوراي اسلامي شد و هنگاميكه فقط 26 سال داشت وارد سنگر مقدس مجلس شوراي اسلامي گرديد و وظايف خويش را نه بعنوان نمايندگي بلكه بقول خودش خدمتگزاري مردم آغاز كرد و در مدت كوتاه نمايندگي ، لحظه اي از فكر تأمين نيازمنديهاي مردم محروم منطقه غافل نبود . شهيد شهرياري عضو كميسيون كشاورزي عمران روستائي مجلس شوراي اسلامي نيز بود.
برادر شهيد مير بهزاد شهرياري در روز هفتم تير ماه 60 روز عاشوراي ايران به خيل عظيم روندگان و پويندگان راه الله پيوست و با شهادت وي و ديگر همرزمانش پايه اي استوار انقلاب سوم پي ريزي شد و شعارنه شرقي ، نه غربي ، جمهوري اسلامي در جامعه انقلابي اسلامي ايران تثبيت گرديد .
 
 


تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها