پاسخ به:یادنامه دولتمردان شهید
دوشنبه 13 دی 1389 2:02 AM
عنوان : شهيد محمود بالاگر
|
«و من المؤمنين رجال صدقوا ماعا هدالله عليه فمنهم من قضي نحبه و منهم من ينتظر» قرآن مجيد همين مسئله او را بر اين ميداشت كه در اكثر مواقع براي احقــاق حق با ديگران برخورد داشته باشد . پايبندي او به احكام شرع در حدي بود كه در زمان شهادت هيچ نماز و روزه اي قضا نداشت . از آنجايي كه شهيد محمود هميشه به دنبال حقيقت بود ‚ در سالهاي آخر دبيرستان (دبيرستان مروي) به باطل بودن رژيم منفور پهلوي پي برد و از همان زمان فعاليت سياسي بر ضد رژيم پهلوي را با پخش اعلاميه هاي امام خميني و بحث و گفتگو با ديگران آغاز نمود . در طي دوران انقلاب با عشق به شهادت در كليه تظاهرات شركت ميجست و در كوچه هاي اطراف تهران سر ميداد ‚ بياد دارند . هنگام سقوط رژيم در تسخير پادگانها همچون سايــر همرزمانش دمي از پپا ننشست . پس از پيروزي انقلاب بنا بر فرمان امام خميني مبني بر اينكه پادگانها ميبايستي از مسلمين پر شود ‚ با اينكه ميتوانست از معافيت استفاده كند ‚ ليكن داوطلبانه بخدمت رفت و پس از چنــــــــدي داوطلبانه عازم سومار در غرب كشور شد . عليرغم موانعي كه براي او ليجاد شده بود ‚ پس از بازگشت از سومار بـــه قطور رفت و در باز پس گرفتن اين منطقه حساس از دست اجانب سرسپردگان امريكا شركت داشت . عشق بشهادت لحظه اي او را آرام نمي گذاشت و بطوريكه هـر گاه شهداي جنگ را به تهران مياوردند به غسالخانه ها ميرفت و ضمن كمك در شستشوي آنها بر سر و رويشــــان بوسه ميزد و به اين اميد كه روزي اين افتخار نصيب او هم شود .شهيد محمود در جهت اجراي احكام الهي ‚ چنــد ماه قبل همسري خوب براي خود برگزيد و قصد داشت بعد از ماه رمضان زندگي مشترك خود را شروع كند كه سـر انجام در 7 تير ماه با 72 تن از بهترين ياران امام بدست مزدوران امريكا شربت شهادت نوشيد و به لقلء ا لله پيوست و به آرزوي ديرينه خود رسيد . |