پاسخ به:یادنامه دولتمردان شهید
دوشنبه 13 دی 1389 2:01 AM
عنوان : شهيد موسي درويشي
|
بسم رب الشهداء و الصديقين كارگران عصر درخشان جمهوري اسلامي ، اين قسمت از زندگي كارگري مرا بخوانند و در هر كارگاه هستند و برحسب وظيفه اسلامي از توليد هر كارگاه براي بالا بردن سطح توليد كوشش بسيار شايسته بفرمايند كه آنها توليدكنندگان كارگاه هاي امت اسسلامي هستند و بالاخره پس از دو ماه كه كار كردم چون در هر سال معدن براي 2 ماه تعطيل مي شد و كارگران و اهالي جزيره اكثراً براي تغيير آب و هوا به محل ميناب براي فصل تابستان و جمع آوري خرما مي رفتند . من هم معدن را ترك و در سال 1327 مجدداً در معدن خاكسرخ هرمز مشغول كار شدم . بطور فصلي مانند اكثر كارگران 9 ماه كار مي كردم و 3 ماه تابستان به محل ميناب مي رفتم ولي از مهر ماه 1329 تا زمان بازنشستگي بطور دائم در معدن خاكسرخ هرمز مشغول كار شدم . در اواخر سال 1332 ازدواج كردم كه ثمره اين ازدواج الحمد الله سه فرزند پسر و پنج فرزند دختر مي باشد . در ماه رمضان سال 1337 بود كه آقاي شيخ نعمت الله نجفي (كه در دوره اول مجلس شوراي اسلامي سمت نمايندگي مردم شهرضا را داشت و به هنگام انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي همراه شهيد مظلوم آيت ا.. دكتر بهشتي تنها يك چشم خود را از دست دادند) به هرمز آمدند و با آمدن ايشان مسجد جامع جزيره هرمز احداث نماز جماعت و سخنراني مذهبي و مسائل احكام ازآن موقع برگزار گرديد . در احداث مسجد جامع و هيئت امنا عضو بودم ، از آن موقع با روحانيون زيادي آشنائي پيدا كردم و جزيره هرمز خالي از روحاني نبود تشريف فرمايي روحانيون به اين جزيره باعث آگاهي و حركت مردم هرمز گرديد .
در دوران قبل از انقلاب و حتي بعد از خرداد 1342 جيره خواران طاغوت احساس ميكردنند كه روحانيت و در مسجد مسائلي مطرح ميشودو آگاهي هائي داده ميشود لذا اوهمان موقع مردم مسلمان منحطه جوانان كه از همان روزها حزب ا… بودند در گيرهائي با مزدوران رژيم داشتند و من هم در جمع آنان بودم و از افتخارات خدمت گزاريم بود و از خدمت گزاريم مشروحاً نام نمي برم زيرا در برابر خدماتي كه مردم بطور يكپارچه داشتند نا چيز است پس از پيروزي انقلاب در جزيره هرمز مانند ساير شهر و روستا كميته انقلاب تشكيل داديم و برادران با حسن نظرشان سرپرست كميته انقلاب را بمن محول كردند كه در اين كميته و خارج از كميته برادران فعالانه خدمت كردند آنها كه شهيد شدند يادشان گرامي باد و خداوند اين فيض عظمي نسيب من حقير هم بفرمايد انشاا…. و آنهائي كه زنده هستند و خدمت ميكنند در حدي كه آسايش براي خود قائل نيستند خداوند حفظشان كند انشاا… ، پس از مدتي از تشكيل كميته انقلاب اسلامي چون مرز آبي و خروج قاچاق از طرف سود جويان و ضد انقلاب در تهديد بود سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بندر عباس در جزيره هرمز اقدام به تشكيل واحد عمليات دريائي نمود كه از جوانان فعال و حزب ا…. اين جزيره عضو گيري شد و شروع به مبارزه با ورود و خروج قاچاق از طريق مرز آبي گرديد من هم افتخار سرپرستي واحد عمليات دريائي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي هرمز كسب نمودم اين واحد هم در دريا با قاچاق و هم در جبهه ها حضور داشت و با كفار بعثي ميجنگيد و شهدائي فداي اسلام كرد در پايان من ، قبل از باز نشستگي از معدن خاك سرخ هرمز اين قصد داشتم كه پس از باز نشسته شدن آنچه در توان دارم براي رضاي خدا به انقلاب اسلامي خدمت نمايم و در سال 1358 از معدن خاك سرخ باز نشسته شدم و به خدمت گزاريم به انقلاب اسلامي ادامه دادم به اميد اينكه فرداي محشر با روي سفيد در پيشگاه خدايم حضور يابم . پروردگارا از پيشگاهت طول عمر امام عزيز تا ظهور حضرت مهدي و حتي كنار حضرت مهدي مسئلت دارم . |