0

(صندلی داغ)میهمان borkhar

saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734

پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar
یک شنبه 30 خرداد 1395  4:39 AM

نقل قول borkhar
نقل قول saeidfarajpour

frown

یه سوال از شما؟؟:چرا جواب اعتراضات رو نمیدین؟؟لاقل بگین که خوندین...frown....

سلامی دوباره خدمت شما خواهر بزرگوار راسخونی

متاسفانه چون کاربری Rasekhoon رو مسدود نکرده بودم صنذوق پیامم حدود 100 پیام نخوانده شده داشت - موقع بررسی پیام شما را دیدم که در آخر ارجاع داده بودین به پل ارتباطی که پیام شما و مدیر فرشون را همون جا دیدم - می خواستم بیام بگم که تشکر کردم از پست ، که نشون بدم خوندم -رفتم دیدم ای دل غافل حداقل یه تشکر هم نکردم

من همین جا از حضور شما عذر می خوام - البته بله که اعتراض های شما! در مورد عملکرد بنده کاملا صحیح و به جا بود و بدلیل پیشنهاد شما بود که هر میهمان در تاپیکی جداگانه به سوالات خود پاسخ می دهد. در مورد اینکه دیگران سکوت کرده بودند و شما حرف آ ن ها را نیز زده اید باز حق با شما بود و دیگر کاربران نیز از آشفتگی و وضعیت صندلی داغ قبلی راضی نبودند.

در مورد اعتراض بیش از حد که به شما نسب دادند بنده بی تقصیر هستم !دیدم دیگر کاربران درباره همین موضوع(اعتراضات شما) بحث می کنند با خودم گفتم دیگر کاربران که سکوت کرده اند و من هم اهل سکوت نیستم،حداقل من این سوال را بپرسمپاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar(دست کاربر نازنین فاطمه با ارایه این استدلال عالی درد نکند:) ) البته بحث هایی هم بود با عنوان"اعتراضات صندوق پیام را ندید ه اید " که من از کنار موضوع گذشتمپاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar

از درگاه ایزد منان در این ماه عزیز رحمت و مغفرت بی کرانش را برای شما و خانواد محترمتان خواستارم

وبلاگ1.png (600×338)sign1.gif (240×50)وبلاگ1.png (600×338)

تشکرات از این پست
amirali123 borkhar ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها