پاسخ به:(صندلی داغ)میهمان borkhar
شنبه 29 خرداد 1395 5:50 PM
بنام خدا
آیاخانه دار هستید یا شغلی دارید؟خانه دار.
اگر وقتی که برای شبکه مجازی می گذارید برای تربیت فرزند می گذاشتید بهتر نبود؟صد در صد.ولی همیشه هم که نمیشه در گیر تربیت فرزند بود.....یه مادر میتونه در حین غذا پختن هم به تربیت فرزندش برسه......سعی کردم کم نزارم.......در کنارش باهم بیرون.پارک و......یعنی بیشتر اوقات با هم هستیم.
با توجه به مسئولیت سنگین شما در راسخون ، برای رسیدن به خانواده وقت کم ندارید؟مام مثل بقیه ی کاربرا.فرقی نمیکنیم.مام کاربریم.
راستش اگه بخوام بدون برنامه بیام بله وقت کم میارم......ولی اگه با برنامه باشم......نه.یعنی اول خانواده......زمان استراحت و تفریحم فضای مجازی.سعی کردم و میکنم اینجوری باشم.البته گاهی هم شیطون گول میزنه.خنده
آیا مطالعه هم می کنید؟ بهتر است بپرسم آیا فرصت مطالعه هم دارید؟خیلی کم.مطلبی چیزی بخوام همینجا پیدا میکنم و میخونم.
بعنوان مدیر تالار خانواده چه توصیه ای برای خانواده ها دارید؟من همیشه بحثم بیرون فضای مجازی هم همین بوده:خیلی درگیر شبکه های اجتماعی نشن........چون واقعا خانواده ها رو از هم دور میکنه.