0

یادنامه شهدای زن

 
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه شهدای زن
دوشنبه 13 دی 1389  12:11 AM

عنوان : معصومه قيدي
نام پدر: غلامرضا
 متولد: 1330- تهران
تاریخ شهادت: 18/12/1366
محل شهادت: تهران
نحوه شهادت: حمله موشکی
 شغل: خانه دار

شهید نصرت صدرایی در سال 1330 در تهران به دنیا آمد و تا ششم ابتدایی تحصیل کرد. پس از ازدواج، مادر چهار فرزند، (دو پسر و دو دختر) شد..
صرت در يکي از روزهاي سال 1330 در تهران پا به عرصه‌ي هستي نهاد مادر صبوري، تقوا و مهرباني را از همان آغاز به او آموخت. سالها گذشت نصرت مدتي بعد از اخذ مدرک ابتدايي ازدواج کرد و صاحب 4 فرزند شد. در سالهاي پرشور جنگ تحميلي با فعاليت در پشت جبهه و تشويق همسرش به منظور حضور در ميدان جنگ لبيک‌گوي خميني کبير شد در ايام حملات هوايي خواهرانش بارها از او خواستند تهران را ترک کند اما او پاسخ داد: «من سنگر خود را رها نمي‌کنم مگر خون من از خون شهداء رنگين‌تر است».
او متعبد و با تقوا بود. مهربانی، صبوری و خوش خلقی از دیگر خصوصیات او به شمار می رفت. به علم و دانش علاقه مند بود و فرزندانش را نیز تشویق به کسب علم و معرفت می نمود. در فعالیتهای انقلابی حضوری فعال داشت. حتی همسرش را تشویق به جبهه رفتن می کرد و به او سفارش می کرد که هیچ گاه جبهه را خالی نگذارد. در فعالیتهای پشت جبهه نیز شرکت داشت و این توصیه را به دوستان و اطرافیان می کرد. در پاسخ خواهرش که از او می خواست تا از تهران بیرون بروند، می گفت: من سنگر خود را رها نمی کنم. مگر خون من از خون شهدا رنگین تر است؟ با صفاو صمیمی بود. کانون گرمی که در خانواده پدید آورده بود، سبب می شد که شوهرش نه تنها او را همسر، بلکه دوست خود نیز بداند و با دیدن چهره صمیمی و خندان او مشکلات را از یاد ببرد. او شهادت طلب بود و گفتار و کردارش این را اثبات می کرد.
و سرانجام در سال 1366 در پی اصابت موشک رژیم بعثی به تهران به همراه فرزندان دلبندش (منیره، هما و هادی مرادی) به دیدار خداوند شتافتند و داغ هجرشان را بر دل ما نهادند.
یادشان گرامی باد

منبع: جمعی از نویسندگان، آیینه و شقایق (یادنامه شهدای زن استان تهران (جلد دوم)، تهران، انتشارات منطقه مقاومت بسیج استان تهران، 1381
 
و
 اطلاعات موجود در پرونده فرهنگی شهید، اداره کل جمع‌آوری و نگهداری آثار شهدا و ایثارگران ؛ معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران. 

 
 
 
 


تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها