0

یادنامه شهدای زن

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه شهدای زن
یک شنبه 12 دی 1389  11:49 PM

عنوان : فريده آقابابايي

تاريخ تولد :6/4/1346

نام پدر :اسحق
تاریخ شهادت : 18/1/1367
محل تولد :مازندران /نوشهر
طول مدت حیات :21
محل شهادت :كرج

در ششمين روز از تيرماه سال چهل و شش در نوشهر کودکي به دنيا آمد که نام او را فريده نهادند او با ورود خود خير و برکت را براي خانواده‌اش به ارمغان آورد. از همان کودکي هوش و ايمان او توجه همه را جلب کرد تحصيلات دوران متوسطه را با نمرات عالي به پايان رساند و در رشته‌ي پزشکي دانشگاه تبريز پذيرفته شد. هدفش اين بود که جراحات جسماني هموطنانش مرهمي بگذارد و فرد مفيدي باشد. در دانشگاه فعالان سياسي را همراهي مي‌کرد و نقش به سزايي در اشاعه‌ي فرهنگ اسلامي در دانشگاه داشت.
فريده نماز اول وقت را بسيار ارج مي‌نهاد و به امام (ره) علاقه بسياري داشت. سرانجام در هجدهم فروردين ماه سال شصت و هفت در پي حمله موشکي رژيم بعثي عراق به کرج در سن بيست و يک‌سالگي به آرزوي ديرينه خود رسيد و شهد شيرين را نوشيده و به ديدار معبود شتافت.

روياي صادقه
فريده اولين فرزندم بود و من به او خيلي وابسته بودم اسم تمام بچه‌هايم را او گذاشت، درست يادم هست شب قبل از شهادتش به من گفت:«مادر من حاج سيد تقي مطهري را در عالم رويا ديدم که سه ظرف خرما به من داد و گفت چندتايي خودت بخور و بقيه را به بين همسايه‌ها پخش کن». نمي‌خواستم باورکنم اما آن روز، روز اخر زندگي شيرين فريده در کنار ما بود، موشکهاي رژيم بعثي براي هميشه او را از ما گرفتند و فريده ستاره‌ي جاويدان زندگي ما شد.

منبع:کتاب آينه و شقايق
راوي:مادر

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها