0

الكساندر فلمينگ‏

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

الكساندر فلمينگ‏
شنبه 11 دی 1389  7:43 PM

اكنون شصت و شش سال از كشف داروي پني سيلين كه ميليونها نفر در سراسر جهان به وسيله آن از خطر مرگ و ابتلا به بيماريهاي عفوني نجات يافته‏اند، مي‏گذرد.
كاشف اين داروي مفيد و موثر، الكساندر فلمينگ بود، او در 6 اوت سال 1881 ميلادي در لاچفيلد واقع در جنوب غربي اسكاتلند به دنيا آمد.
الكساندر، كوچكترين فرزند بيو فلمينگ بود و در حالي كه هشت ساله بود، به سال 1888 پدر خود را از دست داد و انجام كارهاي مزرعه به عهده مادرش افتاد.
او در ده سالگي، يعني به سال 1891 وارد مدرسه لودان مور گرديد و بعد به مدرسه دارول كه برادرانش در آنجا تحصيل مي‏كردند رفت. مدرسه آنها تا خانه بيش از چهار ميل فاصله داشت و الكساندر ضمن پيمودن اين راه در مناظر طبيعت اطراف خود دقيق مي‏شد و به فكر و مطالعه مي‏پرداخت.
او در مدرسه شاگردي ساعي بود و پس از پايان تحصيلات در آن مدرسه، به سال 1893 وارد آكادمي كيلمارنوك گرديد. در سال 1895 به لندن رفت و به برادر بزرگش كه مي‏خواست چشم پزشك شود پيوست. اما وي به خاطر درآمد كم و تنگدستي مجبور به ترك تحصيل شد، بدين جهت در سال 1897 در يك شركت كشتيراني كاري به دست آورد و تا سال 1901 در اين شركت مشغول كار گرديد.
او از سال 1901 امكانات و درآمدي فراهم كرد و تصميم گرفت رشته پزشكي را دنبال كند، در آن روزها همراه برادران خود رابرت و جان به داوطلبان اسكاتلندي پيوست و در آنجا عضو چند تيم ورزشي از جمله شنا گرديد، و يك مسابقه شنا هم با كالج پزشكي سن ماري انجام داد. در اين كالج علاقه به تحصيل پزشكي را بيشتر احساس كرد، بدين جهت سال بعد در امتحانات ورودي شركت كرد و موفق شد.
الكساندر، در اين كالج شاگردي جدي و كوشا بود و در تمام رشته‏هاي پزشكي از قبيل تشريح، مرض‏شناسي، و داروشناسي به مطالعات عميق خود در باكتري‏شناسي ادامه داد، تا سرانجام در سال 1928 به كشف پني‏سيلين دست يافت.
پني سيلين در سال 1941 قابل استفاده براي عموم مردم شد و در سال 1945 فلمينگ به اتفاق ارنست چين براي كشف پني سيلين كه به طور قطع كمتر از كشف ميكرب توسط پاستور نبود، جايزه نوبل در رشته پزشكي را دريافت كردند.
داستانهاي كودكي بزرگان تاريخ احمد صادقي اردستاني

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها