غذا, نوشیدنی, گوشت و میوه های مناسب فصل گرما و تابستان کدامند؟
چهارشنبه 5 خرداد 1395 5:16 PM

متخصص طب سنتی با اشاره به بخور و نخورهای فصل تابستان گفت: بهتر است در فصل تابستان غذاهای سنگین و غلیظ زمستانه کنار گذاشته شوند و از خوراکهای معتدل و سبک تابستانه استفاده شود
ناصر رضاییپور, متخصص طب سنتی در رابطه با بخور و نخورهای فصل تابستان و راههای پیشگیری از بیماری در فصل بهار و تابستان، اظهار داشت: سیاهه خوراکیها و نوشیدنیهایی که برای تابستان در پزشکی سنتی پیشنهاد داده شده نشان میدهد که پیشینیان ما هم از دانش تغذیه و هم از حکمتها و عبرتهای آن آگاه بودند.
حکمای قدیم بهترین خوراکهای تابستانه را خوراکیهایی میدانستند ضمن برخورداری از اعتدال،لطافت، سبکی، طبع سرد و گرم، فرو شوینده صفرا باشد تا بتوان با اطفای حرارت و خنک کردن بدن از آسیبهای گرمی خشکی مفرط هوا و تاثیر آن در افزایش تولید خلط صفرا جلوگیری کند.
بهتر است در فصل تابستان غذاهای سنگین و غلیظ زمستانه کنار گذاشته شوند و خوراکهای معتدل و سبک تابستانه به میان سفرهها آید. آشهای ساده، رقیق و کم گوشت که با آب انار،غوره و چاشنیهای کم ترش برای فصل تابستان خوراکی مناسبی بهشمار میروند.
میوههای تر میخوش (ترش و شیرین) همچون:
نیز برای کاهش علائم آلرژیهای تابستانه مفید هستند.
بهتر است این ماهیها پرورشی نباشد و با اندکی روغن کنجد آبپز شده باشند. همچنین جوجه مرغ، جوجه خروس، تیهو و گوشت بزغاله که با چاشنیهای ترش تهیه شده باشند برای این فصل مناسب است.
منبع:farsnews.com