اگر خدا شريكي داشت
شنبه 11 دی 1389 5:09 PM
| لو كان لربك شريك لاتتك رسله. ترجمه: اگر پروردگارت شريكي ميداشت، فرستادگان آن شريك (يعني پيامبران آن خدا ديگر) نزد تو ميآمدند. شرح: خداوند توانائي كه ما را، و اين دنياي پهناور و پر از زيبائي را، آفريده است، خدايي يگانه و بي همانند است. تمامي پيغمبراني كه براي راهنمايي افراد بشر، به ميان مردم آمدهاند، با آن كه دينهاي گوناگون آوردهاند، سخنهايشان درباره خدا، يكسان و همانند بوده است. همه آنها، به پيروان خود گفتهاند كه: خدا يكي است و شبيه و شريك ندارد. فرزند عزيز، اين را بدان كه اگر غير از پروردگار يگانه و بي شريك، خدا ديگري هم وجود داشت، او را به افراد بشر اعلام دارند، هم مردم را به سوي او دعوت كنند. ولي در طول ميليونها سالي كه از زندگي بشر ميگذرد، واز ميان 124 هزار پيغمبري كه براي هدايت مردم آمدهاند، هرگز پيغمبري نگفته است: من، از سوي خدايي، غير از خداي يگانه، به سوي شما فرستاده شدهام. همين موضوع، دليل آشكاري است براي آن كه بداني: خداي تو، و آفريدگار و همه افراد بشر، و خالق اين جهان بزرگ، همان خداوند يگانه و بي مانند است كه تمام پيغمبران، از او سخن گفتهاند و همه افراد بشر را، به سوي او دعوت كردهاند. |
||
|
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.