0

اگر اراده كنم مي توانم

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اگر اراده كنم مي توانم
شنبه 11 دی 1389  5:08 PM

مگر نمي دانيم كه امام حسين (ع) در راه ارشاد مردم چه فداكاري هايي كرد و چه شهدايي تحويل حضرت حق داد؟! وخود نيز آنچنان شهيد شد تا اسلام ناب محمدي دوباره قدرت بگيرد و يزيد بميرد و از همه مهمتر حر ابن رياحي آن جسور توانا در روز عاشورا به خود حق داد تا از دشمنان حسين (ع) ببرد و به امام بپيوندد و اولين شهيد روز معتبر عاشوراي حسيني گردد. آري من حق دارم در اين دوازده سالگي از خود و ديگران بپرسم: «حسين فهميده سيزده ساله كيست؟! چه كرد؟ و چرا؟ آري من حق دارم كه با وقار و متانت و پاكي پيش بروم تا الگوي من در زندگي معنوي حضرت زهراها و در زندگي علمي «مادام كوري» ها باشند. اگر بخواهم مي توانم، زيرا جوهره و عرضه اش را دارم كه از خوشي هاي زودگذر وهوس هاي آنچناني ببرم و خود را وقف تمام مظلومان و مستضعفان جهان بنمايم و گوش شيطان و شيطانك ها را كر بكنم و از پروردگارم بهترين ها را براي مردم بخواهم تا يافته هايم را فداي قدمهاي توده آنها نمايم.»بله اگر ماوراي اين نكته عظيم باريكتر از مو نبود، محبت تفسير نمي شد و در اين محبت مادر، من يكي جز مهر خدا نمي بينم و چون او و عفاف او را دوست دارم به خود حق مي دهم كه خداوند عالم را كه از شك به يقين رسيده ام بيشتر بپذيرم و تفسيرش كنم و حق دارم كه به والدينم در اين دوره نوجواني با حرمتي در خور، گوشزد نمايم كه: «هميشه خدا را بجويند، نفس اماره را در وجودشان بكشند و به ما جز لقمه حلال نرسانند!» و باز هم حق دارم براي تمام جهانيان بخصوص مسلمانان، «اباذر» آن صحابه معتبر و محرم حضرت محمد (ص) را چون مرحوم دكتر علي شريعتي بشناسانم و بگويم:
«به شير پاك مادر پرورش يابد اگر انسان ______ ابر مردي به پاكي اباذر مي شود پيدا» بله من حق دارم بگويم: «ديدن زيبايي هاي معنوي نياز به چشمان زيبا دارد و زيباي واقعي.»
روزنامه كيهان 83/02/05 نگار دادور از بروجرد

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها