0

یادنامه سرداران شهید

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه سرداران شهید
شنبه 11 دی 1389  4:01 PM

عنوان : محمد باقر پور رشيد

وصیت نامه شهید محمد باقر پور رشید

بنام خداوند بخشنده مهربان

اين خواست خداست هجرت كنيم از ديارى به ديارى ديگر ، تا نابود كنيم كفر را در سرتاسر جهان هستى وپرچم خونين لا اله الا الله اسلام را بر افراشته سازيم كه درسر زمين كفر ،تا جوابى داده باشيم به هل من ناصرحسين بن على سرور شهيدان در صحراى كربلا . البته نه با شعار ونه با كلمه بلكه با يد با خون سرخمان آبيارى كنيم ريشه اسلام  را ،ريشه قرآن را وپيوندمان را با خداى خويش نزديك ونزديكتركنيم البته اگر لياقت داشته باشيم كه در راه خدا شهيد شويم وحالا نيز من در اين پايگاه اسلامى كه سپاه پاسداران باشد خدمت براى اسلام ميكنم تا گفته روح خدا خمينى بت شكن را كه ميگويد شما ها اميد اين اسلام ومملكت وسربازان هستيد به اثبات برسانم . مادرجان حلا لم كن شير پاكت را خداوندگواه است كه تو چقدر براى من زحمت كشيدى وچقدر مرادر راه خدا تشويق نمودى . انشاالله من در راه خدا كشته شوم وبدانكه تو مرا قربانى امام حسين « ع »وعلى اكبر داده اى ميدانم از شهادت من خوشحال ميشوى زيرا كه زندگى ،در مرگ با سعادتى است كه درراه خدا باشد . من اين راه را ا نتخاب كردم چون هدفم مسير الى الله است وشهادت تنها وسيله براى رسيدن به آن ،ويك توصيه دارم براى شما وآن اينكه تا اين لحظه كه امام امت را يارى نموده ايد ودر پيروزى    انقلاب سهمى داشته ايد تا آخر ادامه دهيد تا سر نگونى جهل ،نفاق وبا شعار اسلام مكتب ما قرآن ياور ما ،خمينى   رهبرما آمريكا دشمن ما به نهضت ادامه دهيد تا برقرارشود حكومت الله . وحال برادرانم بايد پاسدار اسلام باشيد وپاسدارى كنيد از حريم اسلاميت ومملكت وانسانيت تانمونه بارزى باشيد. از برادرانم تقاضا دارم در اين راه (اسلام )پاسدار باشند . چون مملكت ما به خون احتياج دار كه بايدبعد از ما شما رهروان حسين « ع »باشيد واين راه راادامه دهيد .

والسلام عليكم ورحمه الله وبركاته

تاريخ‌تولد  :13/09/1339

تاريخ شهادت  :10/10/60

از استان آذربایجان غربی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها