0

یادنامه سرداران شهید

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:یادنامه سرداران شهید
شنبه 11 دی 1389  3:50 PM

عنوان : حميدرضا دستگير

زندگینامه
وصيت‌نامه 
زندگینامه شهيد حميدرضا دستگير
نام پدر و مادر شهيد ابراهيم و اقليم مي‌باشد. شهيد در سال 1346 در شهر ديده به جهان گشود.
شهيد توانست تا مقطع سوم راهنمايي تحصيل نمايد پس از پشت سر گذاشتن اوج‌گيري انقلاب حمله دشمن به خاك پاك وطن موجب شد كه شهيد با توجه به عشقي كه به امام و انقلاب داشت جذب سپاه شده و به عنوان پاسدار رسمي به جمع سبزپوشان بپيوندد.
شهيد بارها در مناطق عملياتي و جبهه‌ها شركت نمود و با دشمن نبردي مردانه داشت.
سرانجام در 15/2/1367 در منطقه قلاويزان در حاليكه فرماندهي گردان را به عهده داشت به شهادت رسيد ودر جوار علي صالح(ع) به خاك سپرده شد. از شهيد 2 فرزند به يادگار مانده است 
:
وصيت‌نامه 
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام ودرود بر پيشتازان انقلاب اسلامى در راس آنها قائد اعظم امام خمينى پرچمدار حماسه‌آفرين حسينى كه براى پيشبرد هدفهاى اسلام عزيز بر طاغوت و طاغوتيان عصر خود پيروز گشته و چون ابراهيم بت‌شكن ، تمام بتها را در هم شكسته و مى‌رود تا پرچم اسلام را در اقصى نقاط جهان به اهتزاز درآورد . با رخدايا خود آگاهى كه هدف و پيكارما نه از آن جهت است كه به پايگاه قدرتى برسيم و يا چيزى از كالاى بى‌اجردنيا را به چنگ آوريم بلكه بدان جهت است كه نشانه وپرچمهاى دين تو را برافرازيم و در شهرهاى تو شايستگى را هديه آوريم تا بندگان ستمديده تو امان يابند و ستمگران به كيفر خويش برسند . امروز حسين زمان تنهاست ، امروز فرزند فاطمه در برابر سپاهيان كفر وابرقدرتهاى پست بى‌ياور است ، امروز كربلاى انقلابمان خون مى‌خواهد من ميروم شايد نينوايى را بيابم و در عاشوراى دوران هديه ناقابلى را در راه پيروزى حق بر عليه باطل و اسلام بر كفر در پيشگاه مولايم مهدى(عج) تقديم نمايم .
وصيت من به ملت شهيدپرور ايران اين است كه گوش به توطئه‌هاى مشركين و منافقين ندهند و ياوران امام را كه در خط امام نيز مى‌باشند با همه قدرت ووجود حمايت كنند .
به اميد پيروزى تمامى مسلمين بر كافرين
پدر و مادر و خواهران و برادران و همسرم در شهادت من ناراحت نباشيد چرا كه من اين راه را آگاهانه انتخاب كرده‌ام و با هدف . پس عالى مى روم و از شما مى خواهم كه برايم گريه نكنيد و اگر گريه مى‌كنيد به ياد شهداى كربلا بيفتيد و براى غريبى و مظلوميت امام حسين(ع) گريه كنيد .
پدر جان دوست داشتم در خدمت باشم و كوچكترى كنم اما چه كنم كه دين در خطر است و اسلام عزيز نياز به دفاع دارد .
همسرم زندگى يك كلاس درس بيش نيست كه انسان بايد دير يا زود امتحان پس بدهد و اگر من داوطلب به جبهه براى حق و اسلام مى‌روم شايد موقع امتحانم فرا رسيده باشد ، از اينكه ترا و فرزندانم را تنهاگذاشتم اميدوارم ببخشى چون ما ايمان داريم كه نگهدارمان خداوند است و چون خدا را قادر مطلق مى‌دانيم پس نگران نباش اميدوارم بعد از من بچه‌هايم را خوب تربيت كنى و از تو خواهش مى‌كنم بياد خدا باشى و همه كارهايت را براى رضاى خدا انجام بده و تنها خواهشى كه از تودارم اين است كه بعد از من گريه نكنى و تو بايد افتخار كنى كه همسر يك شهيد هستى و يا همسر لبيك‌گوى حسين‌زمانى .
( والسلام ) - حميدرضا دستگير

...
تاريخ‌تولد :03/01/1345
تاريخ شهادت :15/02/67
 استان :‌ايلام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها