0

یک تلنگر

SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

یک تلنگر
پنج شنبه 20 خرداد 1395  6:50 PM

🔸گاهی اوقات ما شیعیان از شدت علاقه به امام حسین(ع) یک‌طوری دور امام حسین(ع) را می‌گیریم که مانع می‌شویم از اینکه کسی غیر از خودمان ایشان را ببیند! 

☝️🏼️در حالی که امام حسین(ع) را باید طوری معرفی کنیم که همۀ اهل عالم ایشان را بشناسند.نباید امام حسین(ع) را به خودمان اختصاص دهیم.

👈🏼ما به عنوان عناصر مهدوی و عناصر مقدمه‌ساز برای ظهور، باید با هر نوع تفرقه‌افکنی به شدت مقابله کنیم.

🔸 نباید هیچ اختلافی را به این سادگی‌ها قبول کنیم که مبنای تشتت و درگیری و جدایی دل‌ها و جدایی از اصول قرار بگیرد.

🌹ما اگر مکتب حسینی خودمان را به مسیحیان جهان معرفی کنیم، در جهان همدلی پدید خواهد آمد.🌹

👈🏼 ما اگر مکتب امام حسین(ع) را به برادران اهل سنت معرفی کنیم، همدلی پدید خواهد آمد. 

📢 بنده با یک‌سری از نخبگان مصر که اهل سنت بودند، صحبت می‌کردم. به آنها گفتم: شما بیشتر از ما شیعیان باید برای امام حسین(ع) گریه کنید. گفتند چرا؟ گفتم: چون امام حسین(ع) برای شیعه کشته نشد، بلکه برای اسلام کشته شد، و در مقابل کسی مثل یزید ایستاد که در واقعۀ حرّه آن‌قدر نسبت به اهل سنت جنایت کرد. 

وقتی این را شنیدند، خوشحال شدند و گفتند: چرا کسی امام حسین(ع) را این‌گونه به ما معرفی نکرده بود؟👀

🔹 امروز می‌بینید که جوانان عالم اسلام از رخوت و سستی در آمده‌اند.

💣 اینها قبلاً کجا بودند؟ در سوریه چه کسی احتمال می‌داد این‌ تعداد محبین اهل‌بیت(ع) وجود داشته باشد؟ آنها در خیلی از زمینه‌ها از ما هم جلو زده‌اند. 

💣 الان شما به یمن نگاه کنید ببینید چه خبر شده است؟ دشمنان ما آمدند و یک دشمنی از درون ما درست کردند و یک فتنه‌ای در منطقه ایجاد کردند و ظلم و جور را افزایش دادند، سر بریدن‌ها و جنایت‌های دیگری راه انداختند، اما در مقابلش ببینید چه نیروهای مخلصی تربیت شده‌اند! نکند ما از این خوبان آخرالزمان جا بمانیم.

🎤 سخنرانی استاد پناهیان مهدوی

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها