0

ورزش پیلاتس

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

سوالات رايج درباره ورزش پيلاتس-3
پنج شنبه 12 فروردین 1395  12:08 PM

سوالات رايج درباره ورزش پيلاتس-3

من يك ورزشكار حرفه اي در رشته تكواندو هستم آيا پيلاتس براي من مفيداست؟

بله ورزش پيلاتس امروزه در تمام دنيا به شكل يك ورزش مكمل در كنار ورزشهاي ديگر بخصوص ورزشهاي رزمي بشكل جانبي استفاده مي شود و اين امر نتايج بسيار چشمگيري را داشته است. براي مثال يكي از مربيان بسيار موفق ما در رشته تكواندو فعاليت حرفه اي داشته و اخيرا به تيم ملي دعوت شده است لازم بذكر است كه اين ورزش تاثيراتي چون افزايش توان تنفسي- قلبي عروقي و فاكتورهاي قدرت تعادل و انعطاف براي فرد ورزشكار مي شود.

آيا پيلاتس كمكي به افرادي كه داراي مشكل آرتروز و درد مفاصل و زانو و همچنين مشكلات مهره اي هستند مي كند؟

افرادي كه دچار عارضه هايي مانند آرتروز درد مفاصل و ... هستند همچون افراد ديگر نياز مبرم به انجام فعاليتهاي مناسب ورزشي دارند زيرا پيلاتس كمك مي كند تا عضلات جانبي مفاصل آسيب ديده تقويت شده و موجب كاهش دردهاي مفصلي و ... مي شود .

نكته قابل ذكر در اينجا : اين افراد در كلاسهاي پيلاتس بايد باتوجه به مشكل خود در حد توان اقدام به انجام حركات كرده و حتما قبل از شروع كلاس مربي را در جريان مشكل خود قرار داده وطي كلاس به نكاتي كه توسط مربي بيان مي شود گوش فرا داده و آنها را اجرا كنند .

من دختر جواني هستم با بدن خشك و بسيار لاغر پيلاتس چه كمكي به من مي كند؟

با انجام فعاليتهاي ورزشي پيلاتس متابوليسم بدن تغيير پيدا كرده و سوخت و سوز مواد غذايي بالاتر مي رود به همين دليل در افراد بسيار لاغر زمينه غذايي تغيير پيدا كرده و به دليل نياز به عضله سازي برنامه غذايي آنها متنوع تر مي شود اين امر موجب مي شود عضلات بدن بشكل زيبايي فرم پيدا كرده و در مفاصل بدن نيز انعطاف حاصل مي شود قدرت و قابليت كشش عضلاني نيز تغيير پيدا كرده و بدن از خشكي درمي آيد.

من از عارضه گردي پشت به دليل اينكه ساعتهاي زيادي پشت ميز هستم رنج مي برم پيلاتس چه كمكي به من ميكند؟

يكي از نكات مهمي كه در پيلاتس بسيار به آن توجه مي شود ايستاندن صحيح مي باشد ، توجه پيلاتس به بخش اندام فوقاني به اين منظور است كه فرد با قامتي كشيده بايستد و فاصله بين مهره ها را كه در اثر مرور زمان كوتاه شده و فرو رفته شده بشكل كشيده در آورد .

تمرينات ورزشي پيلاتس در اينگونه افراد كشيدگي بيش از اندازه و ضعف عضلات پشت را از بين برده و به مرور برآمدگي پشت را نامحسوس تر مي كند.

مدتي است دچار درد هاي شديد ميگرني شده ام بطوري كه هيچ ورزشي نمي توانم انجام دهم آيا مي توانم پيلاتس كار كنم؟

عارضه ميگرن امروزه در بين مردم بسيار شايع شده است تحقيقات علمي ثابت كرده 80 درصداز مشكلات ميگرني ناشي از آرتروزهاي گردن و مشكلات مفاصل شانه مي باشد تمرينات پيلاتس با تقويت عضلات ناحيه گردن و سرشانه كمك مي كند به شكل قابل توجهي دردهاي ميگرني كاهش و از بين برود.

منبع: http://www.pilates.ir/%D9%BE%D9%8A%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B3/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%AC.html

تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها