فصل سیزدهم انجیل برنابا
یک شنبه 29 فروردین 1395 12:15 PM
فصل سيزدهم
(1) چون گذشت بعضي روزها و يسوع دانا بود بروح،رغبت كاهنان را،برآمد بر كوه زيتون تا نماز بگذارد.
(2) پس ازآنكه صرف نمود همه ي شب را در نماز، يسوع دعا كرد در صبح در حالتي كه مي گفت:
(3) ((اي پروردگار من!بدرستي دانايم به اينكه كاتبان بغض من مي ورزند.
(4) كاهنان مصمّم اند بر قتل من؛ من بنده ي توام.
(5) از براي اين پروردگار وخداوند تواناي مهربان!بشنو به رحمت، دعاهاي بنده ي خود را.
(6) برهان مرا از دام هايشان؛زيرا توئي رهاننده ي من.
(7) تو ميداني اي پروردگار من، اينكه منم بنده ي تو وتو را طلب مي كنم اي پروردگار من!وكلمه ي تو را طلب مي نمايم.
(8) زيرا كلمه ي تو حق است وآن دوام دارد تا ابد.))
(9) چون تمام كرد يسوع اين كلمات را، ناگاه فرشته ي جبرئيل بتحقيق آمد بسوي او وگفت:
(10) مترس اي يسوع!زيرا هزار هزار از آنان كه ساكنند بالاي آسمان، نگهداري مي نمايند جامه هاي تو را.
(11) نخواهي مرد تا كامل شود هر چيزي و برسد جهان نزديك پايان.
(12) پس افتاد يسوع به روي بر زمين وگفت:
(13) ((اي خداوند وپروردگار بزرگ! چه بزرگ است رحمت تو براي من.
(14) چه بدهم تو را اي پرور دگار من! در مقابل آنچه احسان فرموده اي آن را به من.))
(15) پس جواب داد فرشته جبرئيل: برخيز اي يسوع! به ياد آور ابراهيم را كه مي خواست پيش كند فرزند يكدانه ي خود اسماعيل را قرباني براي خداي تا تمام شود كلمه ي خداي.
(16) پس چون كارد توانا نشد بر ذبح فرزند او، پيش نمود از روي عمل به كلمه ي من گوسفندي را.
(17) پس بر تو باد اينكه پيش بكني آن را اي يسوع!خدمتكار خداي.
(18) پس جواب داد يسوع:((مي شنوم و فرمان مي برم.
(19) ليكن كجا مي يابم گوسفندي را و نيست با من پولي وجايز نيست دزدي آن.))
(20) پس راهنمائي نمود او را آن وقت فرشته بر گوسفندي وپيش نمود آن را يسوع حمد كنان وتسبيح كنان براي خداي ممجّد تا ابد.
منبع: http://313havvari.blog.ir/post/Download%20gospel%20nearest%20Bible%20to%20Islam