0

ریزوتوی مرغ ایتالیایی را با سلیقه خودتان درست کنید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ریزوتوی مرغ ایتالیایی را با سلیقه خودتان درست کنید
سه شنبه 11 اسفند 1394  12:59 PM

وب سایت آشپز باشی: این ریزوتوی مرغ, یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیا به شمار می آید که در رستوران های سراسر دنیا سرو می شود. اما هر آشپزی به سلیقه خود مقداری طرز تهیه را تغییر می دهد.
 
ریزوتوی مرغ
 

مواد لازم :

  •  کره : 125 گرم
  •  مرغ باریک خرد شده : 900 گرم
  • پیاز درشت خرد شده : 1 عدد
  • برنج ریزوتو : 500 گرم
  •  پیمانه عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
  • آب انگور : 150 میلی لیتر
  • زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  پودر پنیر پارمزان : 60 گرم

طرز تهیه :

1. 4 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده , مرغ و پیاز را در آن سرخ نمایید تا طلایی شوند .

2. برنج را به ماهیتابه افزوده خوب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید .

3. عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید . آب انگور سفید , زعفران , نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. به مدت 20 دقیقه این مخلوط را جوشانده , گاهی هم بزنید و در صورتی که ریزوتو سفت شد , دوباره مقداری عصاره به آن اضافه نمایید.

4. ریزوتو را 2 تا 3 دقیقه کنار بگذارید , هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید . پنیر پارمزان و باقی مانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
bayati0011 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها