0

کوکوی ماش

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

کوکوی ماش
پنج شنبه 6 اسفند 1394  12:54 PM

کوکوی ماش

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	074.JPG_1.JPG
بازدید:	0
اندازه:	63.9 کیلوبایت
شناسه:	112444جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	083.JPG_1.JPG
بازدید:	1
اندازه:	67.3 کیلوبایت
شناسه:	112445
از اونجایی که من خیلیی ماش دوست دارم یه روزی این ایده به سرم زد... البته کاملا چشمی درست کردم و اندازه ها دستم نیست اما خب سعی می کنم مقدار بدم بهتون

مواد لازم:

ماش: 3 پیمونه پر ...شایدم سه مشت پر!!

سیب زمینی: یه دونه متوسط

پیاز: یه دونه متوسط رو به کوچولو!

سیر: 2، 3 حبه درصورت تمایل یا برگ سیر

تخم مرغ: یه دونه

جعفری یا گشنیز: دو سه قاشق خرد شده

نمک و فلفل و زرچوبه و زیره

طرز پخت:

خب ماشها رو که قبلش خیس داده بودم با یه سیب زمینی گذاشتم بپزه..آب رو زیاد نریختم که در نهایت آب نداشته باشه...بعد از اینکه خوب پختن، تا گرم بود توی غذاساز ریختم و یه پیازم توش خرد کردم و انداختم و یه پالس دادم تا خوب له بشه مواد...اگه سیر دوست دارین..سیر هم توش بندازین

نام:	004.jpg
اندازه:	52.0 کیلوبایت
شناسه:	112440
وقتی خوب له شد، تخم مرغ و ادویه ها رو هم اضافه کردم..همراه گشنیز خرد شده و برگ سیر نازنازیم که من به جای سیر ریختم...همینجا اینو اضافه کنم..شما می تونی بدون تخم مرغ امتحان کنین...یه دونه توی روغن بندازین اگه خوب بود که هیچ اگه نه تخم مرغ اضافه کنین...کلا کوکو و کتلت درست کردن رو میشه خوب متوجه شد تخم مرغ یا آرد نیاز هست یا نه

نام:	061.JPG
اندازه:	70.1 کیلوبایت
شناسه:	112441
زرچوبه زیاد می زنم من توی کوکو معمولا...دوست دارم رنگ و روش رو...زیره هم که اختیاریه ولی بزنین توش کوکوی ماش))..خمیری به دست میاد که خیلی خوب فرم می گیره توی دست..مایه من احتیاج به هیچ نوع آردی نداشت..اما شما اگه دیدین خمیرتون شله می تونین کمی آرد سوخاری یا خمیر نون خیس خورده توش بریزین...خودتون دستتون میاد

نام:	063.JPG
اندازه:	71.0 کیلوبایت
شناسه:	112442
تابه رو با روغن گذاشتم داغ بشه....یه کاسه آب کنار دستم گذاشتم ..هربار دستم رو خیس می کردم و از موادم توی دست فرم دادم و توی روغن سرخ کردم دو طرفش رو

بعدم لای دستمال آشپزخونه گذاشتم تا روغنش بره

نام:	066.JPG_1.JPG
اندازه:	72.3 کیلوبایت
شناسه:	112443
این وسط هم یه سری روغنم رو خالی کردم و تابه رو شستم و دوباره سری بعد...آخه کوکوهایی که حبوبات پخته دارن توشون یکمی کف می کنه موقع سرخ شدن

کاملا مشخصه که کاورش کاملا کرانچیه و البته داخلش کاملا نرم و پخته

بازم تاکید می کنم تعداد تخم مرغ رو خودتونم می تونین دستتون بیاد..من یه دونه زدم و هیچ مشکلی هم نداشتم...با تخم م رغ و آرد سوخاری می توینن غلظت خمیرتون رو میزون کنین

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها