0

خودنمایی در پاساژهای لوکس

mohandesvahidpour
mohandesvahidpour
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5058

پاسخ به:خودنمایی دختران شهر در پاساژهای لوکس +تصاویر
دوشنبه 3 اسفند 1394  11:53 PM

افرادی که به شکل افراطی به بازدید مغازه‌ها و پاساژ‌ها مشغولند

همه ما به استراحت و تفریح احتیاج داریم اما نحوه تامین آن مهم است؛ برخی با این طرز تفکر که من هر اندازه از نظر پوشش با بقیه متفاوت باشم بیش‌تر مورد توجه دیگران قرار می گیرم دائما به خرید فکر می‌کنند.

عسل 22 ساله کارشناس رشته داروسازی درباره علاقه خود به پاساژ گردی و خرید می‌گوید: من به خاطر توجه بیشتر دیگران به خودم علاقه زیادی به خرید از مدل‌های روز دارم. با این کار بیشتر می‌توانم نظر دوستان و آشنایانم را به خود جلب کنم و احساس برتری و قدرت نسبت به آن‌ها دارم.

برخی از جوانان به صورت هفتگی یا روزانه لباس خریداری می‌کنند؛ آنها حتی اگر نیازی هم به چنین لوازمی نداشته باشند بازهم به خاطر حس خوشایندی که درآنها ایجاد می‌شود خرید می کنند. خرید بیش از حد هم نوعی بیماری است که فرد به خیال خود در اثر انجام آن، به حالت خودکفایی می‌رسد و کمبود‌های شدید احساسی و عاطفی خود را با این کار برطرف می‌کند.

دخترانی که برای خودنمایی پاساژگردی می کنند +تصاویر

* زمان شما چقدر مهم است؟

افرادی که برای زمان خود برنامه ریزی دقیقی ندارد و سرگرم تفریحات غیرضروری هستند از اهداف اصلی زندگی دور می‌مانند. تفریح سالم بخشی از زندگی هر انسانی را شکل می‌دهد اما نوع نگرش افراد به آن متفاوت است؛ برخی تفریح را در گشتن در سطح شهر و پاساژهای آن و خرید می‌دانند و بعضی آن را در موقعیتی پر محتوا و سازنده تر تعریف می کنند و اشخاصی که برای زمان خود ارزش قائل هستند از آن به بهترین شکل ممکن استفاده می‌کنند. اما عده‌ای وجود دارند که فقط می‌خواهند زمان آن‌ها بگذرد و برایشان اهمیتی ندارد که از وقت خود به شکل درست استفاده کنند و این گونه افراد با خواست خود می‌توانند به زندگی خود جهت بهتری دهند.

گزارش از مریم شهسواریان

قال رسول الله صلی الله علیه وآله :

هنگامی که فتنه ها، هم چون پاره های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. 

هدیه به روح همه شهدا از شهدای صدر اسلام تا شهدای مدافع حرم صلوات

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها