پاسخ به:رسانه های انقلابی
دوشنبه 12 بهمن 1394 3:07 PM
این بابای 70 ساله مدرسه میگوید: در زمان انقلاب، سرایدار یک مدرسه بودم، یادم است اعلامیه بین بچهها پخش میکردیم.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، رجبعلی اژند مژدهی پیرمردی است که حدود 70 سال سن دارد و 28 دی ماه 77 بازنشسته شده است.
وی بعد از بازنشستگی چند سالی به شغل آزاد پرداخت اما دوری از دانش آموزان را طاقت نیاورد و به عنوان نیروی خدماتی دوباره به مدرسه بازگشته است.
وی 6 فرزند دارد که همه ازدواج کردند و با اشتیاق از دانش آموزان صحبت می کند و میگوید: من با دانش آموزان مثل بابا و بچه هستیم و همه را مثل فرزندان خودم دوست دارم.
رجبعلی که «بابا علی» صدایش میکنند، به دوران انقلاب اشاره میکند و میگوید: من در زمان انقلاب مانند دیگر مردم خیلی فعال بودم و خوشحالم که انقلاب پیروز شد.
وی ادامه میدهد: در آن زمان سرایدار یک مدرسه بودم، یادم است تعدادی از بچههای مدرسه دورم جمع میشدند و از ظلم به کشور و مبارزه با شاه صحبت میکردیم و اعلامیه بین بچهها پخش میکردیم.
آقای مژدهی میگوید: در زمان انقلاب هر کس هر کاری که از دستش برای پیروزی انقلاب بر میآمد انجام میداد.
وی اضافه کرد: شرکت در جلسات سخنرانی و کارهای تبلیغاتی و پخش اعلامیه از جمله کارهایی بود که انجام میدادیم و الان خوشحالیم که توانستیم در پیروزی انقلاب سهمی هر چند کوچک داشته باشیم.