طرز تهیه مرغ با کلم چینی
سه شنبه 6 بهمن 1394 11:23 AM
مواد لازم جهت تهیه مرغ با کلم چینی :
مواد لازم جهت تزیین :
طرز تهیه مرغ با کلم چینی :
1. نودل برنجی را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بخیسانید , یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید . سپس آن را خوب آبکش نمایید .
2. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت داده , سیر , زنجبیل , پیازچه و فلفل چیلی را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید . مرغ و جگر را با مواد مخلوط نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا شروع به طلایی شدن نمایند .
3. کرفس و هویج را به مخلوط اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند . کلم چینی را بیافزایید , سپس آب لیمو , سویا سس و سس ماهی را اضافه نموده و هم بزنید .
4. نودل را داخل ماهیتابه ریخته و با بقیه مواد خوب هم بزنید تا کاملا گرم شود . سیر ترشی را به همراه رشته های نعناع تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
برترین نکته در روش تفت دادنی ها و طرز تهیه به سبک شرقی , این است که با کمترین چربی بهترین طعم را دارید درست مانند غذای سالم و سبک مرغ با کلم چینی .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست