0

اسم من «توت فرنگي» است!

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اسم من «توت فرنگي» است!
چهارشنبه 8 دی 1389  12:14 AM

در من چند نوع فلز موجود است.
آنها كه نوزاد پسر مي‏خواهند، از وجود من استفاده كنند،
مقوي قلب بوده، التهاب صفرا را خاموش مي‏كنم.
تصفيه‏كننده خونم.
يكي از دشمنان سرسخت تنگي نفس هستم و سرفه‏هاي خشك را درمان مي‏كنم....
فارسي من «چيالك» است، به من چيلك و چلم هم مي‏گويند. تركي من «چيكلك» است و به همين نام در كتب داروسازي قديم آمده‏ام، در تنكابن به من ليدانه و در گيلان جميل گويند و با اينكه از قديم در جنگل‏هاي مرطوب و معتدل ايران مخصوصا قره داغ و حسن بگلو بطور خودرو به عمل آمده‏ام، معذلك عده‏اي مرا خارجي تصور كرده توت فرنگي لقب داده‏اند.
ميوه من خوش طعم و لذيذ بوده و از قديم مرا برادر بزرگ تمشك مي‏دانستند، ميوه‏ي من داراي چند نوع قند - مواد سفيده‏اي و كمي چربي است و فلزاتي مانند آهك - آهن - منيزي - يد - برم - فسفر و مقدار زيادي پتاسيم دارد كه با چندين نوع ترشي گياهي تركيب شده و به صورت املاح قليايي در آمده است، خوردن اين ميوه ترشي خون را از بين مي‏برد و محيط بدن را قليايي مي‏كند و اگر خانمي چند ساعت قبل از آميزش مقداري از ميوه مرا بخورد ترشح دهانهاي رحم او قليايي شده، كروموزومهاي (دخترزا) را از بين برده، و محيط رحم را براي پرورش پسر آماده مي‏سازد و اين روش در ايران زياد تجربه شده و نتايج عالي داده است.
ماليدن ميوه من به پوست بدن و گرفتن حمام توت فرنگي يكي از اسرار موفقيت بعضي از زيبارويان جهان است.
ميوه من مقوي قلب بوده، التهاب صفرا را خاموش مي‏كند و بهترين صفرابر مي‏باشد. خون را تصفيه مي‏كند مناسب مزاج‏هاي سوداوي است و جهت امراض جلدي از قبيل جرب توصيه شده است. تنگي نفس را برطرف مي‏كند و سرفه‏ي خشك را درمان مي‏نمايد، و خارش و بواسير را درمان مي‏كند و خلاصه در همه احوال همتاي تمشك بوده و شباهت زيادي به آن دارد. ساقه‏ي زيرزميني من كه عده‏اي به غلط آنرا ريشه تصور مي‏كنند، استوانه‏اي شكل بوده و سطح خارجي آن تيره و مغز آن قرمز رنگ است و به همين جهت خوردن آن رنگ ادرار و مدفوع را قرمز مي‏كند. جوشانده‏ي بيست در هزار اين ساقه قابض - ضد اسهال و پيشاب‏آور است. املاح موجود در ميوه‏هاي من خاصيت نرم كننده‏ي سينه و شكم را دارند و همراه با سلولزي كه در آن است، حركات دودي روده‏ها را زياد كرده به هضم غذا كمك مي‏كنند. بعضي از اشخاص نسبت به ميوه‏ي من حساسيت دارند و پس از خوردن آن دچار كهير مي‏شوند. براي اطلاع اين دسته بد نيست بدانيم اين اشخاص نسبت به ميكربها و عوامل خارجي ميوه حساس بوده و اگر آنرا خوب بشويند به اين عارضه مبتلا نخواهند شد. ساقه زيرزميني من به علت داشتن آهن - آهك و اسيد ساليسيليك مسكن و تب بر بوده و براي مبتلايان به نقرس و امراض كبدي مفيد است. سنگ كليه و مثانه را از بين مي‏برد و درمان خوبي براي رماتيسم است، و به علت داشتن منيزي ترمز سرطان بوده و به علت قليايي كردن خون از پيشرفت اين مرض جلوگيري مي‏كند. قند ميوه من از نوع قند توت بوده و براي مبتلايان به مرض قند مفيد است. ميوه من معالج خوبي براي مبتلايان به تصلب شرايين است و به علت داشتن ويتامين‏هاي متعدد، يكي از ميوه‏هاي بسيار مفيد شناخته شده است. برگ و ساقه زيرزميني من خاصيت ضد عفوني‏كننده نيز دارند و فشار خون را پايين مي‏آورند و اختلالات كليه و مثانه را برطرف مي‏كنند. از ميوه تازه من و شربت و مرباي من تا مي‏توانيد استفاده كنيد و بقيه خواص مرا در تمشك مطالعه نماييد.
زبان خوراكيها جلد يك دكتر غياث الدين جزايري

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها